İş emri iptali

İŞ EMRİ İPTALİ gönderisinden tartışılmaya devam ediliyor:

BUGÜN TEKRAR ARANDIM.ADRESİMDE AÇIK İŞ EMRİ OLMADIĞI SÖYLENDİ 20 DKK LIK GÖRÜŞMENİN NETİCESİNDE BİR SONUCA ULAŞAMAYIP KONTROLLER SAĞLANDIKTAN SONRA TEKRAR DÖNÜŞ YAPACAĞIZ DİYE SÖYLENDİ. SORUNUM HALA ÇÖZÜLMEDİ. YİNE ARAYAN OLMADI

Merhaba @ibrahimbariskan , inceleme tamamlandıktan sonra mutlaka tekrar iletişime geçilecektir. Ekibimiz sizi bilgilendirecek.

iş emri sorunu bende de var 8 gündür bekliyoruz bakalım.

BENİM DE 25. GÜN OLDU HALA ÇÖZÜLMEDİ[quote=“ozgn21, post:3, topic:43869, full:true”]
iş emri sorunu bende de var 8 gündür bekliyoruz bakalım.
[/quote]

Merhaba @ibrahimbariskan, konuyu tekrar ilgili birimimize ilettim. Güncel bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım :pray:

bugün yine bir sonuç alamadım. Tam 27 gün oldu. Artık son olarak yarın BTK ya başvuruda bulunacağım.

peki bekliyorum

Selamlar @ibrahimbariskan, ilgili birimimizin yaptığı kontrollerde herhangi bir açık iş emrinin olmadığı bilgisi verilmiştir. TurkNet dışında farklı bir operatöre başvuru yaptıysanız orada açık iş emri olabilir. Ancak bizim tarafımızda şu an herhangi bir açık iş emri bulunmuyor.

Evim için Turknetten başka hiç bir firmadan internet hizmeti almadım. Söz konusu açık iş emri olan adres de benim 1 ay önce taşındığım adresim. Buraya taşındığımda eski adresim den aboneliğimi yeni adrese nakil ettirmek için müracaatta bulundum. Kuruluma gelen arkadaş gereken işlemleri yaptıktan sonra benim elimde kendime ait olan modemin uygun olmadığını belirtti. Gereken şeyleri yaptığını modem alıp taktığımda interneti kullanabileceğimi söyledi. Daha sonra ben aboneliğimi iptal ettirmek için müracaat ettim ve iptal gerçekleşti. Başka bi firmadan da tekrar abonelik satın aldım bu firmadan başka hiç bir firmaya müracaatım olmadı ama yinede e-devlet üzerinden üzerime abonelik olup olmadığını kontrol ettim ve sonuç olarak herhangi bir firmadan üzerime kayıtlı bir abonelik bulunmamakta. Bugün itibariyle 1 ay oldu.
BTK ya müracaatımı yaptım. Buradan da konuyu tekrar tekrar yazarak sonuç almaya çalışacağım. Yazabileceğim her platformda şikayetimi dile getireceğim.
Derdim asla firmayı kötülemek yada karalamak değil biran önce bu durumdan kurtulmak ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum


@ibrahimbariskan Merhaba, kontrol ettiğimde hizmetinizin 02/05/2024 tarihinde iptal edildiğini ve herhangi bir açık iş emrinin olmadığını görmekteyim.

2 Haziran 2024 saat 11:36 da yaptığım sorgulama sonucu

Eminim bunu sizre görebiliyorsunuzdur.
Nasıl oluyor da açık iş emri gözükmüyor diyebiliyorsunuz

@ibrahimbariskan Merhaba, ilgili birimimiz tarafından yapılan kontrollerde bizim tarafımızdan herhangi açık bir iş emrinin olmadığı bilgisi verilmiştir :pray:

Gülşah hanım paylaştığım görsel sizin internet siteniz. İnternet sitenizde internet altyapısı sorguladığım da iş emri gözüküyor ama sizin sisteminiz de gözükmüyor.? İnternet siteniz ve sizin sistem altyapınız farklı mı yani

@ibrahimbariskan , tekrar ilgili birimimize durumu ilettim. Güncel bilgi aldığımda mutlaka dönüş yapacağım :pray:

artık bıktım

sorunum hala çözülmedi.!!!

GEÇEN HAFTA ARANARAK “ARKADAŞLAR ŞİMDİYE KADAR YANLIŞ ABONE NUMARASI ÜZERİNDEN KONTROL SAĞLAMIŞLAR ABONE NUMARANIZI DÜZELTEREK TEKRAR KAYIT AÇIYORUM” DEMİŞTİ AMA HALA BİR ÇÖZÜME ULAŞILAMADI. BUGÜN TEKRAR ARANDIM VE BİZİM YAPABİLECEĞİMİZ BİŞEY YOK DENDİ ÜZERİMDE HERHANGİ BİR FİRMAYA AİT ABONELİK BULUNMAMASINA RAĞMEN TurkNet İŞ EMRİNİN KENDİLERİ TARAFINDAN OLMADIĞINI DİLE GETİRİP DURUYORLAR E DEVLET ÜZERİNDEN ÜZERİMDE HİÇ Bİ ABONELİK OLMADIĞINA DAİR EKRAN GÖRÜNTÜLERİNİ DE PAYLAŞABİLİRİM.[quote=“ibrahimbariskan, post:1, topic:43869, full:true”]
İŞ EMRİ İPTALİ gönderisinden tartışılmaya devam ediliyor:

BUGÜN TEKRAR ARANDIM.ADRESİMDE AÇIK İŞ EMRİ OLMADIĞI SÖYLENDİ 20 DKK LIK GÖRÜŞMENİN NETİCESİNDE BİR SONUCA ULAŞAMAYIP KONTROLLER SAĞLANDIKTAN SONRA TEKRAR DÖNÜŞ YAPACAĞIZ DİYE SÖYLENDİ. SORUNUM HALA ÇÖZÜLMEDİ. YİNE ARAYAN OLMADI
[/quote]

Sorunumu çözecek Allah’ın sevgili bi kulu yok mu.
2 buçuk aydır bi iş emrini kapattıramadım. Hala mağdurum hala internet bağlattıramadım. Son bi aydır ne arayan var ne soran var.

Merhaba, ekiplerimizin sizi arayarak bilgi verdiklerini görmekteyim. Hizmetiniz iptal durumdadır ve herhangi bir iş emri bulunmamaktadır.

Gülşah hanım aboneliğimi iptal ettirmeden bi kaç gün önce benim bi adres değişikliğim oldu ve bunun için de TurkNet aboneliğimi nakil işlemim oldu. Acaba iptal işleminden değilde bu nakil işleminden iş emri gözüküyor olabilir mi? Umarım izah edebilmişimdir.