İş Bilmez Saha Ekibi

21.10.2023 tarihinde karşı binanın kentsel dönüşüme girmesinden dolayı bina üzerinden çekilen 3. dünya ülkesi fiber hatlarının taşıma işlemi yapıldı. Taşıma işlemine gelen ekip ana kabloda fiber kablomu kopardı ve kontrollerini sağlamadan çekip gittiler. Türkneti telefonla arayıp sorunu ilettim binada problem olmadığını gelen ekibin bina dışlındaki kabloları kopardıklarını iletmeme rağmen evime ekip yollanıyor.
Gelen ekip sinyal çok yüksek muhtemelen kablo kopmuş alt yapı ekibine yönlendiriyorum diyor. Yani kör gözü olan zaten binada ölçüm yapmaz. Sorunum binada değil. Bakım yapılıyor diyerek ilk gün oyaladılar. Bakım yapıldıktan sonra ben sorun yaşıyorsam bana niye ekip yolluyorsunuz. Bakımı binaya mı yaptınız. Ekibi bakımı yaptığınız bölgeye gönderin.

KAÇ GÜNDÜR İNTERNET YOK. Dağ başı mı burası nasıl olaylara müdahale ediyorsunuz kafanızda sebep sonuç ilişkisi bile kuramıyorlar. AZ MANTIK.

Cevap yönlendirme yapıldı EN KISA SÜREDE. 4 Gün oldu

Selamlar @ckrkmz, kayıtlarınızı inceledim. Sürecinizin network birimi tarafından ele alındığını görüyorum. Ben kablo kopmasına bağlı olarak sorun yaşadığınızı ve diğer bildirimlerinizi ekiplerle paylaştım. Özel olarak takip ediyorum.

İnternet bağlantısı sağlandı teşekkürler

1 Beğeni