IPv6 Vae Fiber

Öncelike merhabalar, bu sabah foruma girdiğimde herkese ipv6 tanımlaması yapıldığını gördüm ama bana bildirmemişlerdi ben de destek ekibine yazdım. Bana 3-5 saat içinde telefonla dönüş yapıldı ve ipv6 tanımlaması yapıldı ama Turk Telekom modemini kullandığımdan “root” hesabına erişmem gerekiyordu. Tüm bunları internetten araştırarak yaptım ve şu an vae fiberde ipv6 kullanıyorum, dileyen arkadaşlara yardımcı olurum.
İyi forumlar



hocam hangi cihaz ve versiyonunu kullanıyorsunuz acaba tt’nin? bazılarında root bile işe yaramıyor, ayarlarınızı da paylaşabilirseniz sevinirim.

Merhabalar, ZXHN H298A V1.0 modem modelim bu, TT tarafından verilen bir modem.

Merhaba
ZTE H298A V9 için root erişimi yapılamıyor yada daha bulan olmadı.

1 Beğeni

Bulundu

sırf ip6 için root yapıcaklar yapmasın şuan ipv6 yaş. demiş konu sahibi 4 sayfayı da okudum ipv6 için o kadar uğraşmam doğrusu :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Selam arkadaşım, bana da yardımcı olabilir misin? TurkNet’e webchatten yazdım ipv6 için, tanımladık dediler ama her yerde ipv4 görünüyorum yine modem arayüzünde de bir değişiklik yapabileceğim yer bulamadım bununla alakalı archer c5v modem verdiler… Senden ricam yardımcı olabilir misin bana da?

Archer C5v modemin IPv6 etkinleştirmesini yapmak için root gerekiyor. Root yapılsa bile IPv6 etkinleştirildiğinde bu modemde IPv6 üzerinden internete çıkılamıyor. Sorunlu bir modem :confused:

Ben de aynı modeli kullandım 2 üç sene gerçekten güncelleme vede yenilikçi hiçbir şey olmayan bir modem sana tavsiyem iyi bir paran varsa daha iyisini alman zte modem Türk Telekom modem kullanıyorum bayağı kısıtlama var özelliklerinden yararlanamıyorum root atmaya karşı biriyim yani resmi olmadıktan sonra atma

Merhaba @enesserbet, bu konu hakkında en net bilgiyi modem üretici firmanızdan alabilirsiniz. Bir danışın derim :frowning: