İpv6 sorunu

modem ipv6 adresi alıyor fakat internete çıkış sağlayamıyorum twitter youtube twitchte görüntüler yüklenmiyor bazı sitelere giremiyorum yardımcı olabilir misiniz

asus ac51 birkaç farklı sürüm denedim yine de çözemedim

asıl problem test sitelerinde ipv6 kullanıyor görünmüyorum onu çözmek istiyorum

Merhaba öncelikle ipv6 adresi alıp almadığınızı teyit etmek gerekli. Kullandığınız cihazın ağ bağdaştırıcı özelliklerinden ipv6 adrese sahip olup olmadığını kontrol etmelisiniz. İpv6 adrese sahip iseniz alttaki sitenin açılıp açılmadığını kontrol edin. Site açılıyorsa ipv6 bağlantınız bulunuyor demektir.

http://ipv6.bieringer.net/

Merhaba o site ile bazı ihtimalleri elemiş oluyorum. İpv6 adres alma, dns sorgusu yapabilme gibi çok temel şeyler elenmiş oluyor. Açılmayan siteler için daha derin analiz gerekiyor. Yönlendirici ve cihaz ayarları, tarayıcı veya program ayarları, dns server o site için doğru ipyi verip vermemesi, sitenin veya domainin düzgün çalışıp çalışmaması, bağlantıda herhangibir yerde bir filtrenin olup olmaması vs gibi.

1 Beğeni

evet aynı durumdayım o site açılmıyor ve bazı diğer siteler açılmıyor problem yaşıyorum hiçbir ipv6 testinde de ipv6 kullanıyor olarak görünmüyorum