IPv6 modemde var ama internete IPv6 ile çıkamıyorum

Merhaba, otomatik mi tanımlanıyor yoksa e-posta/SMS gibi bir bilgilendirilme yapıp sonrasında talebe göre mi açılıyor? Varsayımsal olarak benim bölgemde sorunsuz ve aktif ise nasıl faydalanabilirim?

Tanımlama yapıldıktan sonra sizi bilgilendiriyoruz. @zst

1 Beğeni

Bende de ipv6 aktifleşmiş ve çalışmakta. Teşekkürler

1 saatlik bakımdan sonra ıpv6 ım tanımlandı ve çalışıyor. Teşekkürler

Bende de aktifleşmiş ve çalışıyor. Aktifleştiğine dair herhangi bir bildirim gelmedi şahsen bana. Sadece gece saatlerinde modemi yeniden başlatana kadar internette bir kesilme oldu. Sonrasında kontrol ettiğimde farkettim.

Hattıma IPv6 tanımlama konusunda destek olabilirseniz çok sevinirim, zira destek kaydı açtığımda yardımcı olmadılar, dediğiniz gibi bölgesel olarak aktif ediliyorsa bile hesabımı bekleyen listesine dahil etmenizi rica edeceğim, profilimdeki abone numaram günceldir, mail adresimden de aboneliğime ulaşabilirsiniz. Şimdiden teşekkür eder dönüşlerinizi beklerim.

ipv6 hizmeti yeniden aktive edilen kullanıcılar TurkNet altyapısından hizmet alan kullanıcılar mı? turk telekom altyapısından hizmet alanların da ipv6 aktivasyonları sağlanıyor mu?

Merhaba. Bende müşteri temsilcilerine durumu anlatmaya çalıştım fakat kendilerinde bu konuda bir haber olmadığı için durdurduğu bilgisinden başka bir bilgi sunulmamakta. Müşteri temsilcisi yardımcı olamadı. Kimisine bilgilendirme gelmiyor. Kısa zamanda aktif sağlanılmasını ve bu sorunun düzeltilmesini talep ediyorum.

Telekom altyapılarındaki abonelere de ipv6 verildiği zamanlarda ben de aktif ettirmiştim. 20 gün önce bakım çalışması dendi iptal edildi. Telekom altyapısındaki abonelerin de ipv6 hizmetleri tekrar aktifleştirilecek mi?

Merhabalar, bulunduğunuz santralde çalışmalar tamamlandıktan sonra tanımlama yapılacaktır.

1 Beğeni

Merhaba, ekibimiz şu an konu hakkında çalışma yapıyor. Süreç tamamlandıktan sonra tanımlama yapılacaktır.

Merhaba, yerleşik operatör altyapısındaki abonelerimizin de hizmeti aktifleşecektir. @iyimuz @Berke

2 Beğeni

Daha önce IPv6 hatlarına tanımlanmamış kişiler, talep etmeleri durumunda bu hizmetten faydalanabilecekler mi?