İpv6 Hizmeti

Merhaba İpv6 hizmetini kullanmak istiyorum. Konu ile ilgili TurkNet müşteri hizmetlerine açtığım destek kayıdı numarası : 56109028 modemim keenetic extra dsl yardımlarınızı rica ederim.

Merhabalar, destek kaydınızdan gelecek bilgi ve yanıta göre buradan bizimle iletişime geçerseniz seviniriz.

1 Beğeni

Merhaba İpv6 hizmeti aktif hale getirildi. İpv4 kullanırken vowifi özelliğini aktif hale getirince telefonda internet hızım 1.2 Mbps sabitleniyordu. Bu durum düzelir mi?

Çok saçma. Uzun zamandır ipv4, ipv6, keenetic, TurkNet kombosuyla operatör olarak gerek Vodafone gerekse TT altyapısı ile wowifi kullandım şuan da kullanıyorum. Hızımı en ufak şekilde etkilemiyor. Acaba telefonunuzda yazılımsal bir problem olabilir mi ?

2 yıldır TurkNet kullanıyorum. Telefon m31, hattım Türk telekom, modemim keenetic extra dsl bu kombinasyon ile yıllardır vowifi kullanıyorum. Bende hiç bir problem yaşamıyordum ancak son 1 aydır vowifi açınca internet hızım pert oluyor daha sonra internet hızım 1.2 Mbps sabitleniyordu. Şimdi İpv6 ile 2.5 Mbps sabitleniyor.

Selamlar @cancagir, foruma hoş geldiniz :raising_hand_man: Hız probleminiz devam ediyor mu? Ediyor ise destek kaydı oluşturup konuyu ele alalım :raised_hand:t2:

Merhaba evet devam ediyor vowifi hizmetinde internet hızı saçmalıyor. Yardımlarınızı rica ederim

Farklı bir cihazla deneme şansınız varsa durumu daha iyi tespit edebilirsiniz

Yakın zamanda aktif bir destek kaydınızın olmadığını görüyorum. Güncel bir kayıt oluşturarak talebinizi iletirseniz ekipler yardımcı olacaktır. Kayıt numaranızı paylaşırsanız önceliğinizi iletebilirim :handshake:

2 Beğeni

Alper bey merhaba, ipv6 hizmetini bu konuyu açtığım tarihten beri sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Ancak dün internet sinyalim 1 saatliğine gitti geldi. İpv6 hizmetim iptal oldu. Konu ile ilgili talep açtım müşteri temsilcisi ipv6 hizmetini tekrardan tanımladığını söyledi ancak şuan ipv6 hizmetini kullanamıyorum. Destek numarası 63642245

Selamlar @cancagir, sistem üzerinden kontrol ettiğimde IPV6 hizmetinin aktif olduğunu görüntülüyorum. IPV6 hizmetinizi iptal edip tekrar aktif hale getirdim. Modem ayarlarınız sıfırlanmadı ise sorunsuz kullanabiliyor olmanız lazım. Ayarları tekrar gözden geçirmenizi rica ediyorum.