İpv6 destek

merhaba, 1 haftadır bu sorun var fakat ondan öncesinde de ipv6 sorunun olduğu forumdan belli cozum olması adına yetkililer ne zaman yardimci olacaklar? aynı firmware versiyondan aylarca sorunsuz kullandım ama geçen gece internet kırmızı yanması sonucunda ipv6 daha erişim sağlanması.
teşekkürler.

1 Beğeni

Selamlar @serkan60, IPV6 tanımınızı yeniledim. Şu anda aktif görünüyor. Benim tarafımdan yapılabilecek ekstra herhangi bir işlem bulunmuyor. Sorun yaşamaya devam ederseniz modem üretici firma ile görüşebilirsiniz.

image

1 Beğeni

aktif görünüyor modem arayüzünde de fakat testlerde ipv6 aktif olarak görünmüyor maalesef


modem arayüzünde aktif ama sitelerde maalesef aktif görünmüyor

TurkNet neden halen modem modem diye ısrar ediyor? 2021’den beridir sorunsuz kullanılan ve IPv6 ile uyumlu olan keenetic modemde IPv6 yok. Hemde bir güncelleme vs olmamasına rağmen.

2 Beğeni

3 yıldır sıkıntısız çalışan ipv6, 25 temmuz 2023’te kesildi. o günden beri çeşitli kişilerde çalışmıyor. bir türlü düzeltemediler.

1 Beğeni

Modem ile, ayarlar ile ve TT ile alakası yok. Var diyen topu taca atıyordur. Bozdular ama ne nasıl bozduğunu bilen var ne de nasıl düzeltileceğini. Destek alsalar keşke…

2 Beğeni

Yani yeni teknoloji hatalar olabilir diye ilgilenen kimse de yok ki. Ben artık IPv6’yı kendi haline saldım. İlgilenen olursa ileride artık düzeltir mi ne yapar bilemem.

ipv6 yeni bir teknoloji değil. Sadece gelişmemiş veya gelişmeye hevesi olmayan ülkelerde böyle sorunlar var.

1 Beğeni

Router IPv6 olarak bağlanmış, buraya kadar sorun görünmüyor. Ağdaki cihazlarınızda ayrı ayrı IPv6 adresleri var mı?

image

Bende de böyleydi IPv6 her cihaza dağıtılıyordu ama gelin görün ki hiç bir cihaz IPv6 üzerinden internete çıkamıyordu. Windows’ta IPv4 İnternet Var IPv6 adres atanmış Internet Yok yazıyordu. Sonra tamamen kayboldu artık IPv6 bile atanmıyor.