Ipv6 ayarlarında tp link soru işareti olan yerleri turknetten almam gerektiğini söyledi var mı böyle bişey vr600 aktif eden var mı?


Son durum bu halde dns leri manual olarak mı girmemiz gerekiyor

1 Beğeni

@CKLasT senin anladığın modemlerden bir bakarmısın.

1 Beğeni

Merhaba

Otomatik olarak bırakmanız gerekmektedir. SLAAC ve PPPOE olarak seçip kaydedilecek.
Birde LAN ayarlarını bu şekilde yaparak. Modemi yeniden başlatın.

Yazılımla ilgili sıkıntı çıkara biliyor.

3 Beğeni





Son modem ayarlarım bu şekilde internet ışığı yeşil yanıyor ama internet yok bu arada ıpv4 de kapattım bi sorun olmaz diye yaptım. Şuan için bi sorun olmaması lazım benim atladığım ince bi ayrıntı var mı bakabilirmisiniz. Olmazsa anydesk programından da iletişime geçebiliriz. Cihazda bi sorun varsa servise göndermeyi düşünüyorum ve firewire güncellemesini onlar gönderdi cihaz vr600 v3 modeli onu söylememiş olabilirim şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.

Merhaba

İpv4 kapatmanıza gerek yok

1 Beğeni

Hocam bu ayarlara göre çalışması gerekiyorsa güncelleme yani bin dosyasında bi sıkıntı var diyebiliriz. Test yaptığımda ıpv6 not supported yazıyor.

Bu modemden bende de var ve ipv6 adresi almama rağmen ipv6 testinde hala not supported uyarısı alıyorum. TurkNet in yetenekli teknikerleri keşke şu tp link modemlerine de el atsa…

Şuan için sorun cihazda mi türk nette mi belli değil hocam ikisi de birbirine sallıyor diyelim. Fakat çözüm olarak buraya bi konu başlığı bıraktım ama halen çözüm bulamadım kafa yoran bi durum denemedik hiç bisey kalmadı. Sen IP alıyor musun dns ler görünüyor mu?

Bende dns ler falan hepsi dolu. İp de alıyor görünüyorum. Sanki ipv6 alıyorum gibi ama ipv6test twn baktığımda yok görünüyor.

1 Beğeni

Evet bende de aynı şekilde ama bazı mobil uygulamaları açmıyor ıpv6 etkin olduğunda. Test yaptığımda da çıkmıyor.tp link ile görüşme sağladığında cihazı aldığın paraya geri alırız gibi garip bi de konuşma gerçekleştirdik. Bakalım bu durumu üstlenen kimse olacak mı bu cihazı destekleden olmamış anlaşılan yapılanları harfi harfiyen uyguluyoruz ama sonuç aynı.