31 bloğu ile ilgili değil sanırım. ben 159 bloğundayım sorun bende de var.
ve
Aleyküm selam dostum arkadaşların belirttiği gibi 31 li ip bloğundayım bu yüzden heralde. birçok kez yeniden başlattım.
bende 31 li ip bloğundayım dostum çözüm bulursan ilet bizede
Duyuru beta süreci bitince yapılır heralde.
Benim kanatım şu şekilde sadece bir teori IPv6 Aktif Edilmiş - Alper196 tarafından #125 modemden baktığımdaki ipv6 ip 2a02:ff0:2f8:a8f7:a94e:4b7a:4f84:5b44 budur, diğer çalışan ipv6 kullanılarda ise 2a02:ff0:2f8:a8f7:a94e:4b7a:4f84:5b44 kalınla işaretlediğim kısım 2f7 galiba 2f8 bloğunu TurkNet şuan için dışarıya çıkış vermemiş biraz beklememiz gerek sanırım
@EFG
Biraz önce internetim kesildi. 2-3 dakika sonra geldi. IPv6 adresi atamışlar. IP aldım. Fakat çıkış alamıyorum. v4’üm 100’lü blokta ve sanırım bu bloğa da yurt dışı çıkışı atanmamış. Modemde IPv6 olsa da çıkış alamıyorum maalesef.
Bana 14f0 bloğundan verilmiş. Ben de çıkış alamıyorum maalesef. Tespitleriniz doğru bu arada. Düzeltirler yarın.
TurkNet default dns ler neden aynısından 2 tane var aceba
Merhaba benim ipv6 etkinlestirildi ama internet gitti ve bağlanamıyorum internet erişimi yok şu an
Bir kaç gündür bu saatlerde internet gidiyor
Genel bir sorun var galiba turknette farkli illerde cogu abonede 02:23 de gitti 02:48 de geldi 03:00 de gitti tekrar ve halen yok
IPv6’lar statik değil bu arada ilk 3 blok sabit kalırken geri kalanı modemi her kapatıp açtığınızda değişiyor. Bana 14f0 bloğundan vermişler. Modeme IP geliyor fakat blokta çıkış olmadığı için DNS sunucusuna bağlanamıyor ve bu yüzden çıkış alamıyoruz diye düşünüyorum. IP var, DNS yok şu an bende.
Yetkili biri var mıdır acaba?
Şu an çok saçma bir durumla karşı karşıyayım ipv6 bana atandı kabloluda internet var ve wifide internet yok nasıl çözeceğim bu durumu
bu aktif edilenlerin hepsi önceden başvurdu mu? ben o süreci kaçırdım da.
Evet. Konu açılmıştı. Sonra @EFG bizden aldığı müşteri numaralarını yetkili birime yolladı.
Modem üzerinde ipv6 gözüküyor fakat testlerde yok diyor ip başlangıcım benimde 31 o yüzden galiba düzelir diye umut ediyorum nede olsa beta aşaması illaki sorunlarla karşılaşacağız bu arada modemim asus dsl-ac51
Banada halen daha atanmamis