IPv6 adresim yok

Modem ara yüzünden ipv6 yı açtım tüm ayarları yaptım fakat ipv6 adresim yok. IPv4 adresim anladığım kadarıyla cgn havuzunda bu yüzden port açamıyorum ipv6 üzerinden port açmayı denemek istedim fakat ipv6 adresim olmadığını öğrendim. Modem üzerinden tüm ayarları yaptım modemi yeniden başlattım fakat herhangi bir gelişme yok ipv6 kısmında N/A yazıyor TurkNet e başuru yapmam mı lazım açılması için yapacak isem nerden yapabilirim veya bendemi sorun var.

Merhaba @dot.exe, bu durumunuzu bize Online İşlemler - TurkNet üzerinden destek kaydı açarak iletin. Arkadaşlarım hizmetinizi kontrol etsinler. Size konu ile alakalı net bir dönüş yapacaklardır.

Buraya yazmadan önce baktım fakat nerden destek kaydı açabileceğimi bulamadım yardım edebilirseniz sevinirim. Daha doğrusu nerden ilerleyip açabileceğimi bulamadım yanlış bir kategoriden açıp sizleri yormak istemem.

Performans sorunu kategorisi üzerinden açıp içerisine detay olarak Ipv6 istediğinizi yazarsanız arkadaşlarım kaydınızın detayına istinaden size yardımcı olacaklardır.

Benim de ip v6 yazmakta adres tarafı boş tam olarak nerede yazıyor merak ettim