Iptal talebi bilgi

Fiyat yuzunden iptal talebi olusturdum ama sadece bilgi amacli destek kaydi olustururken bana yardimci olun dedim fiyatim yukselcekmi diye eger ayni fiyat olacak ise iptal talebimi kapatin diye ekip 1 kere aradi aradi sonra doncez dediler bida arayan soran olmadi bende kapatamadim talebi bugun ise internetim yok neden benden habersiz internetim kapandi musteri hizmetleri cok ilgisiz ben bilgi amacli actim talebi sadece yardimci olabilecek varmi

Demek ki fiyat yükselecekmiş. Aynı kalırsa talebi kapatın demişsiniz. Onlarda değişecek diye interneti kapatmışlar. TurkNet Online İşlem Merkezi den kontrol ettiniz mi? Arıza olabilir mi?

Merhaba, bilgi amaçlı yanlış kayıt açmışsınız. Örnek: Buradan “(BTK) Tarife/Kampanyalar” kayıt açabilir ve bilgi alabilirdiniz. Devam etmek istiyorsanız TurkNet’e tekrardan abone olabilirsiniz. Mcevik’e katılıyorum.

1 Beğeni

2023 hazirana kadar sabir fiyat olucsk eski musterilere diye biliyordum bende kapaticsktim baktim ki otomatik kaoanmis suanda internete giremiyorum ekip aricaz dedi aramadilar direk habersiz kapanmis ben onda takili kaldim neden aramazlar ki destek kaydi acinca hata veriyor hizmet sonlandirilmis diyor

Merhabalar, özel mesaj üzerinden iletişime geçtim :raised_hand:t2:

Bilgi talebi değil direkt iptal talebi oluşturmuşsunuz. Talebinizi teyit etmek için ekipler aramış fakat ulaşamamış. Müsait olmadığınızı dile getirmişsiniz. Yasal süre dolduğu için hizmetiniz iptal edilmiş. İptal edilen hizmetler tekrar aktif hale getirilemez. Dilerseniz yeni abonelik başlatabilirsiniz. Sağlıklı günler dilerim :raising_hand_man:

2 Beğeni