İptal başvurusundan sonra internet TAM OLARAK 5 gün sonra mı kesiliyor?

Merhaba. TurkNet Beyoğlu’na özel yeni Gigafiber abonelerine kampanya yaptığından dolayı halihazırda bulunan aboneliğimi kapatıp yeniden abone olmak istiyorum. Bunu en az internetsiz kalacak şekilde nasıl yapabilirim? İnternetin kesilmesini tam olarak 5 gün beklemek zorunda mıyım?

Merheba iptal etmeden başvuru yapabilirsiniz. Gigafiber aktif olduğunda diğer internetinizi iptal edebilirisiniz.

Hocam ben zaten şubattan beri Gigafiber abonesiyim. Şuan iptal edip yeni abone olmak istiyorum ki bu fiyattan yararlanabileyim.

Merhaba, forum profilinizde müşteri numaranızı paylaşarak buradan bilgi verir misiniz?

Abone numaramı profilime yazdım Cansu Hanım. Sorumu da yineleyeyim: Yaklaşık 4 aydır Gigafiber müşterisiyim ve 450₺ ödüyorum. Geçen hafta gördüğüm bir kampanyada ise Beyoğlu’na özel 300₺ olduğunu söylüyordu. Bundan yararlanmak için destek kaydı açtığımda temsilciniz bana ancak yeniden abone olursam yararlanabileceğimi söyledi. En az internetsiz kalacak şekilde bunu nasıl yapabilirim? Mesela iptal başvurusunda bulunduğum gün yeni abonelik başlatabilir miyim?

Merhaba, aynı adrese 2 farklı TurkNet aboneliği verilemediği için iptal olduktan sonra başvuru yapılabilir ancak ben sizin konunuzu ilgili ekibimiz ile paylaştım ve sizinle iletişime geçecekler🙏

Merhaba. Üç gün geçti fakat benimle iletişime geçen olmadı.

Merhaba @keenmag , kontrol ettiğimde 29.05 tarihinde görüşme yapılarak bilgi verildiğini görmekteyim :pray: