İP alamama sorunu

Bugün internet aniden kesildi ve bir daha da gelmedi. Destek kaydı oluşturdum. Yapılan dönüşte ip alamama sorunu olduğu söylendi. Ama halen bir çözüm üretilmedi. 07.01.2022 tarihinde online sınav var. Destek No 49460178

1 Beğeni

Statik ip hizmeti almayı denediniz mi

Cevap için tşkler. İp alamama sorunun çözümü statik ip alma dayatması olmaması gerekir diye düşünüyorum. Çözülmezse Iss değiştirmeyi düşünüyorum.

Destek kaydınız varsa bu esnada DSL ışığınız yanıyor ise modemi fabrika ayarlarına geri döndürüp tekrar kurulum yapmayı deneyin. Bazen elektrik dalgalanması sebebiyle modemde ki kullanıcı bilgileriniz silinebiliyor. Tekrar kurulum sonra ip alamaz iseniz destek kaydı üzerinden takibini yapın.

2 Beğeni

Cevabınız için teşekkürler. Modemi 3 kere fabrika ayarlarına döndürüp sıfırdan kurulum yaptım. Kullanıcı adı ve şifrem doğru ama ip almamama sorunu devam ediyor

1 Beğeni

Merhaba @dgner, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Konu hakkında açtığınız bir destek kaydı var mı? Varsa bana özel mesaj üzerinden kayıt numaranızı iletir misiniz?

1 Beğeni

İlginiz için teşekkürler. Özelden destek kayıt numarasını yazdım. İlk mesajımda da var.

3 Beğeni

Konuyu arkadaşlarıma ilettim. Gerekli tüm incelemeler yapıldıktan sonra sizinle iletişlime geçeceğiz.

3 Beğeni

Teşekkür ederim. İnşallah bugün çözülür.

3 Beğeni

Bugün geldiler ve sorunu çözdüler. Buradan çözüme destek sağlayan herkese teşekkür ederim

1 Beğeni

Sorunun çözümüne sevindim. Hizmetinizi iyi günlerde kullanın :hugs:

45 dakika sonunda konu otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.