IP Adresim Artık Değişmiyor!(Dinamik IP)

Herkese merhaba, geçen gün IP adresimin değişmediğini farkettim (Statik ip kullanmiyorum,güvenli internet vs aktif değil)
Ip adresim Dinamiktir.
İnternetimde herhangi bir ayar değişikliliği yapmadım.
Hatta açtığım destek kaydından sonra internetim komple kesildi, modeme yeni kurulum yaptığımda düzeldi.(Sadece internet geri geldi, Yeni bir IP atandı ancak ne yaparsam yapayım tekrar yeni bir IP adresi atamıyor) Başkaları için bu durumun önemi olmayabilir.Ancak günlük çok aktif internet kullanan bir kullanıcı için statik IP’nin çok çok fazla dezavantajlarının olduğunu düşünüyorum.(Kendi şahsi internet kullanımımı değerlendirdiğimde)
Durumla alakalı dönüş aldığımda ilgili m.temsilcisi bayan bu konu hakkında yapılabilecek hiç bir işlemin olmadığını belirtti. Gerçekten siz değerli mod/admin/yetkililerimizden çözüm bekliyorum.
Teşekkürler.

2 Beğeni

Bunu bende bir süredir farkediyorum. Hatta konuyu gördükten sonra 2 farklı TurkNet hattında denedim. Pppoe restart atmama rağmen wan ip ve public ip aynı geliyor sürekli. Benim için bir sorun teşkil ediyor mu, hayır. Sizin içinde sorun teşkil etmemeli cgnat arkasındasiniz zaten.

1 Beğeni

Merhaba, ne yazık ki benim için bu durum çok olumsuz ve acilen çözülmesi gerekiyor. İnterneti kullanırken sabit bir ip üzerinden erişim sağlamak istemiyorum, dinamik ip kullanmamın sebebi zaten bu.Konu ile alakalı işlem yapılmasını rica ediyorum.

aynı sorun var bende de 2 gündür modeme reset atsam da değişmiyor. sabit değil dinamik ip olmasına rağmen. lütfen acil yardım

Selamlar @araf, foruma hoş geldiniz :raised_hand: Dinamik IP’de IP’nizin sürekli olarak değişmesini istemenizi anlıyorum. Fakat biz bu tarz bir hizmet sunmuyoruz. Statik IP ile IP sabitlemenin dışında bu tarz bir ekstra hizmetimiz bulunmuyor.