İnternette kopma oluyor

PPPEo0 hatası alıyorum akşam olmuş modem 4 defa çevrim dışı olup tekrar bağlanmış



Gece 3le 5 arası olmuş sabah tekrar oldu bir kaç defa ne yapmam lazım?

hocam gece genel bir sıkıntı olmuş sanırsam şuan internetiniz kopmaya devam ediyor mu?

şuan hissetmiyorum fakat modem arayüzünde unable to complete PPPoE Discovery
PPPoE0 unexpectedly stopped yazıyor 12:06da olmuş mesela bu

Hat değerleriniz ne durum da ? CRC durumu ne halde ?

Bendede ayni . Ariza kaydı actim TT profilimi 80/7 ye cekti , daha beter oldu .

Kardeşim durumunu Facebook’da gördüm ve foruma davet ettim seni. Senin durumun biraz farklı. Yeni bir konu açarak modem hat değerlerini paylaşırsan sana yardımcı olmaya çalışırız.

Ekran Resmi 2021-11-18 14.55.07

Kullanici1 adlı arkadaşa yazmistim, ama siz yazmiş iken size de cevap vereyim. Hat degerleriniz iyi ama sinyal zayiflamaniz mevcut. Buna bagli olarak kopma yasiyor olabilirsiniz. Kablonuzda ek vb bir durum var mi ? Baglantiyi nasil sagliyorsunuz ? Direk ankastre den modeme mi geliyor kablo ? Yoksa dsl prizinden mi aliyorsunuz ?

1 Beğeni

Merhabalar, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Bu sorunu bize Online İşlemler - TurkNet üzerinden destek kaydı açarak iletir misiniz? Arkadaşlarım hattınızı ve hizmetinizi detaylıca inceleyerek size net bir cevap vereceklerdir. Yapılması gereken tüm işlemleri arka planda tamamlayıp size en doğru şekilde yardımcı olacaklardır.

İsterseniz bana özel mesaj üzerinden destek kaydınızın numarasını bu durumu açıklayarak iletin. Bende size elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım.

hocam dsl prizinden bir kablo geliyor prizler var yanında fakat o kabloyu takıcak biryer yok düz kabloydu bende kablonun plastik yerlerini kesip telleri Elektirik bantıyla modeme girecek dsl kabloyla bantladım bu yüzden oluyor olabilirmi? elektrikçiye gittiğimde ise setin komple değişmesi lazım ve bu set bende yok dedi

sorun belli oldu destek kaydı açmaya girdiğimde o bana baktı ben ona baktım

3 Beğeni

Şuan çok yoğun işlerim var 1-2 saate müsait olacağım. Sizden dsl ek için fotoğraflar isteyeceğim. Duruma göre yardımcı olmaya çalışağım… Forum dan ayrılmayın. İyi forumlar.

Hangi il? Ankara dada yaşadık.

düzce Akçakoca depremden oldu diye düşünmüştüm fakat TurkNet kullanan bir arkadaşımdada sorun olmuş

hocam bende düzcedeyim bendede aynı ibare var ama internetimde hiç sıkıntı yok sadece gece 2 kere internet kesilip geri bağlanmış 10 dakika arayla o kadar sabah öğleden sonra falan hiç sıkıntı olmadı

bende altyapıda sorun var gözüküyor ispden kaynaklı çalışma varmış bende sabahta kesinti gözüküyor bağlantı yok diyor modem arayüzünde fakat internete çıkabiliyorum


Bu ek çok sağlıksız. YAK1 ile yapın eki. Tanesi 20 krş. Elektrikciler de bulunur bir sorun cevrenize. Kullanımı çok basit. 2 tane YAK1 yeterli. Tanesi 20 krş. Siz 5 6 tane alın dursun. Ayrıca prizin içinde bir ek daha var sanırım ?

2 Beğeni

suanda karantinadayım çıktıktan sonra elektrikçiye tekrardan bir gidiyim ev içi tesisatı yenilemeyi düşünmüyorum ev zaten 2016da yapıldı

3 Beğeni

Geçmiş olsun :frowning: Allah şifa versin inşallah :pray:

3 Beğeni