Merhaba arkadaşlar, 1 aydır internet sağlayıcısı olarak TurkNet’i kullanmaktayım. Normalde 35 Mbps falan hız alabiliyorum ama 0.04 Mbps bile gördüğüm oluyor genel olarak en fazla 6 Mbps görüyorum fakat modemi kapatıp açtıktan sonra hızım 35 Mbps’lere çıkıyor ve 4-5 saat sonra tekrar düşüyor. İnterneti kullanabilmek için sürekli modemi açıp kapatmam gerekiyor. Destek tarafından çözüm bulamadılar burda tecrübeli arkadaşlarımdan bir yardım istiyorum.
Merhabalar,
Hat hızınızda kayda değer düşüş yaşadığınız andaki sinyal değerlerini de paylaşabilirseniz birlikte üzerine yorum yapabiliriz. Attığınız ekran görüntüsüne istinaden 35mbit hız için hat değerleriniz yeterli görünüyor çünkü.
H168A mı kullanıyorsunuz
evet h168a kullanıyorum.
cihaz kaynaklı o cihazda sorun var
bundan önceki operatörde hiç sıkıntı yaşamamıştım modemden kaynaklandığını anlamanın bir yolu var mı ?
başka modem takıp denerseniz anlaşılır
Selamlar @metin60, foruma hoş geldiniz Değerli üyelerimizin tavsiyeleri size yardımcı olacak. Ben de geçmiş kaydınızı incelemek istiyorum. Son oluşturduğunuz destek kaydınızın numarasını buradan paylaşır mısınız?
şu an tt ekiplerini yönlendirdiler sorun çözülmezse iletirim
başka modem yok almam gerekiyor sorun modemde değilsede boşuna masraf etmek istemiyorum