İnternetim yok

11/08/2023 yılından bu yana ıntrenetım yoktu son 2 haftadır 4mbps hızında var yanı ne zaman cozulecek 5 aydır sorun var bır cozum saglayın artık

Selamlar @Eser.27, forum profilinizde müşteri numarası hatalı. Güncelledikten sonra bilgi verirseniz sevinirim.

12****** buyrun müsteri numaram

Bağlı olduğunuz bölgedeki dağıtım kutusunda üçüncü şahıs kaynaklı hasar sorunu yaşanıyor. İlgili arızaya yerel sağlayıcının müdahale etmesi gerekiyor. Yerel sağlayıcıya bilgi iletildiğini görüyorum. Mümkün olan en kısa sürede probleminiz çözüme ulaştırılacak.

5 aydır sorun var 5 ayda gelen giden kimse olmadı acaba ne zaman gelecekler artık gelsinler parası neyse vereyim

Yaşadığınız problemi hem bağlı olduğunuz telekom müdürlüğüne giderek belirtin hem de sosyal medya kanalları üzerinden ortak altyapı sağlayacısı Telekom yöneticilerini etiketleyerek belirtin, yüksek olasılıkla bilgilendirme için dönüş yapacaklardır. Genel arıza durumunda etkilenen abone fazla olduğunda süreç daha hızlı ilerleyebiliyor. Eğer bölgeniz fiber dönüşüm kapsamında ise altyapı çalışmaları fibere ağırlık verildiğinden bakır onarımı yapılmıyor olabilir.

Kaç defa yazdım değişen birşey olmadı her sene aynı sorun yaşanıyor her sizin yaptığınız tek şey türktelekoma bildirmek başka birşey yaptığınız yok

Merhaba, Alt yapı Türk Telekomun olduğu için arızayı Türk Telekom ekibi çözmesi gerekiyor. Başka servisler tarafından arıza çözülemez.