İnternetim yok

Merhabalar, dün gece internetim bir anda gitti. Uygulamadan yardım talebi açtım ve aradım fakat bu saate kadar hala düzelmedi. Pon ışığı hiç yanmıyor Los ve ethernet ışığı ise kırmızı yanıyor. Yardım ederseniz sevinirim

Merhabalar,
Fiber kablonuzu oynattınız mı? Ya da modeminizin yerini değiştirdiniz mi?
Emin olmamakla birlikte fiber kablonuzun kırıldığını düşünüyorum. Diğer arkadaşlar ayrıntılı bilgi vereceklerdir zaten. Eğer haklıysam ekiplerin gelip kablonuzu yenilemesinden başka yapabileceğiniz bir şey yok

1 Beğeni

Ilkay bey, Benim de LOS kırmızı ve PON ışığı yanmıyor. LOS 4 gündür kırmızı ona eminim fakat PON daha önce yanıyormuydu hatırlamıyorum. Destek kayıtında fiber uç arizasi yazmislar ben saha dolabindan uç değişimi yapılacak diye düşünüyordum yanlışmı biliyorum acaba ? Kablolarım bina içinde ve cok kolay erisim olan yerlerde ayak ucuyla bile temas ediliyor biri kırmış olabilir mi ?

1 Beğeni

Hayır hiçbir değişiklik yapmadım. Dün gece sorunsuz bağlanırken bir anda gitti maalesef

Los ışığının kırmızı yanması fiber kabloda bir sıkıntı olduğu anlamına geliyor. Ya uç tam oturmamış ya da kablo kırılmış gibi. Eğer fiber kablolarınız dediğiniz gibi çok açık biryerdeyse hasar görmüş olma ihtimali çok yüksek. Kablonun dış korumasında bir hasar olmasa bile içerden kırılmış olabilir. Size tavsiyem
kablolarınız yenilendikten sonra daha güvenli bir yere taşımanız ya da taşıttırmanız. Çünkü fiber kablolar çok hassas. En azından kablo kanalı içine almanızı öneririm. Ama bunu yaparken de dikkatli olun fazla kıvrılmada yine kırılma olabilir

1 Beğeni

Evde evcil hayvanınız var mı? Belki kediniz vs oyun oynarken kırmış olabilir. Yada genellikle annelerimiz süpürge yaparken istemeden hasar vermiş olabiliyorlar. Dediğim gibi konunun uzmanı değilim ben sadece tahminlerimi söylüyorum :slight_smile:

Uygulamadan sorunu bildirdim fakat dönüş olmadı. Ne kadar süre içinde çözülür bilginiz var mı :pleading_face:

Gün içerisinde OİM’deki arkadaşlar teknik birimine aktarıp size bilgi vereceklerdir. Teknik birimde bölgenizdeki yoğunluğa göre sizinle iletişime geçecektir

Merhabalar, forum profilinizde bulunan müşteri numaranız üzerinden hizmetinize ulaştım. Aktif destek kaydınız üzerinden uzman arkadaşlarım kontrollerini gerçekleştiriyor. Kontrollerin ardından arkadaşlarım sizinle iletişime geçerek yardımcı olacaklar. Ben de süreci takip ediyorum, sizi bilgilendireceğim :raising_hand_man:t2:

İyi geceler. 1 gündür internetim yok. internetin bağlanmasını 10 günü geçen bir süreçte bekledim ve yalvar yakar bağlatmıştım. bağlanalı 2 gün olmuştu. yine mağdur oldum. Uzaktan eğitimle ders veriyorum. Durumun aciliyetini herkese bildirdim fakat benimle hiçbir türlü iletişime geçen kimse olmadı. Yaklaşık 15 gündür TurkNet’i aramadığım tek bir gün yok. Fatura döneminde kullanmadığım internetin parasını isteyecekler mi o da merak konusu. Umarım yarın sorunum çözülür ama sanmıyorum. Kimse iletişime geçmedi :smiling_face_with_tear:

Selamlar @Lavittoriasaranostra, profilinize tanımlı müşteri numaranızdan kontrol ettiğimde dün oluşturulan kaydınız üzerinden sürecinizin başladığını görüyorum. Ekipler arka planda gereken tüm alanları inceleyip arızanıza müdahale edecek. Kullanamadığınız günler faturalandırılmaz :handshake:

1 Beğeni

Alperen bey şimdi uygulamaya girdim fatura gözüküyor. Gayette kullanmadığım günleri de saymışlar. Bu ne oluyor peki? Kullandığım 2 gün bana sanki “sorunsuz” bir hizmet verilmiş gibi tam fatura çıkarılmış. Bu faturaya nereden itiraz edeceğim? Kullanmadığım interneti asla ödemeyeceğim çünkü

Merhaba, Destek kaydı oluşturarak kullanmadığınız günler için talep oluştura bilirsiniz.