İnternetim yavaşladı

21 Temmuz 2024te başlayan internet yavaşlamasını (18 mbpsye düşen) TurkNet ekibine bildirdim. Onlar da bir ekip yolladı ve başta sorunun bizim apartman tesisatıyla ilgili olduğunu söylediler ve elektrikçi çağırmamız gerektiğini söylediler. Fakat ekip gittikten sonra internet hızım 10 a düştü. Geçtiğimiz sene ise aynı şikayeti oluşturduğumda saha ekibi evime gelip başka bir yerden kablo çekmişti. Bu sefer evime bile gelmediler. Sorunu çözemeyeceklerini söyledikleri halde o gece bana bakır kabloda devre değişikliği yaptıklarını söylediler. Geçen sene çözümlemek için uğraşılmıştı fakat şuan sorunu biz mi çözmeliyiz ekip yardımcı olacak mı bilmiyoruz. Geçtiğimiz sene evimizdeki kabloyu nasıl hallettiler detaylı bilgimiz de yok. 4 gün oldu hızımız hala 10 mbps. Ne yapmalıyım?

Merhabalar, ekibimizin sürecinizi hassasiyetle takip ettiğini görmekteyiz. Sorununuzun giderilmesi adına çalışmalar devam etmektedir, bakır kabloda devre değişikliği yapılmıştır. Gelişme olması durumunda sizi eş zamanlı olarak bilgilendireceğiz. Sürecinizi destek kaydınız üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Hala internet hızım yavaş. Apartmanımızda genel olarak böyle bir sorun var. İnternet kutusu inanılmaz eski bu türk telekoma bağlı fakat kutu değişikliği nasıl talep edebiliriz?

Selam @sila.aydemir, şu anda aktif bir destek kaydınız bulunmuyor. Oluşturduktan sonra buradan bilgi verirseniz sevinirim.