İnternetim düzelmiyor

Önceden bu değerlerle rahatlıkla indirme upload vs yapabilirken ve 65 mbps görebilirken şuan 5 mbps bile göremiyorum . Modemi resetledim dinlendirdim kabloları kontrol etttim ama nafile . SNR değerim de 8 üstünde fakat yine olmuyor .


image

Merhabalar @ilyasseker bey, öncelikle hız testlerinde daha doğru bilgi alabilmek açısından kablolu olarak hız testi yapmanızı önerebilirim.

Bu tip düşük hız sorunları kablosuz ağlarda görünüyor çünkü modemin içerisinde antenler sinyali dağıtıyor ve bu antenler zarar gördüğü zaman mevcut hızda sıkıntılar gözlemlenebiliyor.

Kablolu ağda direkt modeme bağlı olduğunuz zaman direkt modemden gelen hızı bilgisayarınızda alabilirsiniz ve daha doğru sonuca varabilirsiniz.

Eğer kablolu ağda yüksek hızlara erişebiliyorsanız modemde sorun olma olasılığı olabilir.

Not: Antenlerin arızalı olmadığından emin olabilmeniz açısından farklı cihazlarda da hız testi yapmanızı önerebilirim.

Ethernet üzerinden test yaptım ve 15 dakika aralıklarla gerçekleştirdim ona rağmen görebildiğim maximum 15 mbps ve o da gittikçe düşüp sürekli yükseliyor .

Tekrardan merhabalar, paylaşmış olduğunuz hat değerlerinizi incelediğim zaman hat değerlerinizde herhangi bir sorun göremedim. Dilerseniz farklı bir cihaz üzerinden hız testi yapmayı deneyebilirsiniz.

Farklı bir tarayıcı Veya modem yakınında telefonun üzerinden uygulama ile bir hız testi yapma şansınız var mı?

1 Beğeni

Selamlar @ilyasseker, nasılsınız? umarım iyisinizdir :heart_hands: Forum profilinize tanımlı müşteri numarası olmadığından hizmetinize ulaşamadım. Probleminiz devam ediyor mu? Ediyor ise destek kaydınızın numarasını benimle paylaşmanızı rica ediyorum :handshake: