İnternetim 5 gündür yok ben de türk telekomla iletişime geçtim . Bulunduğunuz yerde fiber olduğu için firmanızın dönüşüm nakil yapması gerektiğini söyledi bunu yaptığında ekiplerimisin gelip bağlantıyı sağlayacağını söyledi lütfen bir yetkili bu dönüşüm nakil işlemini yaparmı bu numaradan destek açmıştım ama çok geç cevap veriliyor 56884892.
Bu dönüşüm nakilin acilen yapılmasını istiyorum yürk telekom bizim eve fiber kablo çekmiş. Vdsl artık yok . Fibere geçiş sağlanmalı.
Selamlar @delmandede, yerel sağlayıcı tarafından gerçekleştirilen saha dolabında çalışma nedeniyle 19.10.2022 tarihine kadar bağlantı sorunu yaşanacağını görüyorum. Geri bildiriminiz de ekiplere iletildi
1 Beğeni
O tarih geçende 16 idi sonra 19 a atıllar o tarih hiç bir zaman doğruyu yansıtmıyor bizzat ben türk telekomla iletişime geçtim artık vdsl hizmeti verilmeyecek bulunduğunuz bölgeye dendi firmanız fibere nakil yapsın diyor litfen fibere naklimi nerçekleştirirmisiniz . Mahalede fibere geçenler inyerneti var derdimi anlatamıyorum galiba . Şu gibere nakli gerçekleştirin lütfen