İnternetim 15 gündür yok gelen giden de yok!

15 gün oldu internetim gideli 15 gündür beni oyalıyorlar altyapısal bir sorun dendi ilk sonra sorunun çözüldüğü sıkıntının apartmandaki kutuda olduğu söylendi sözde ekipler uğramış hiç kimseyi görmedim haber edilmedi tüm bir pazar günü beni evde bekletmelerine rağmen gelen ekip kutuda sıkıntı yok altyapısal diyip geri gitmiş 1 hafta daha beklettiler bu olayın üstüne sonra tekrardan sorunun apartmandaki kutuda olduğunu söylediler türk netle bir sorun yaşıyorsanın bağlantı konusunda asla ama asla kısa ve kesin bir çözüm görmedim ben hiç dalga geçer gibi her türk net uygulamasından kesinti için yazdığımda en yakın zamanda mağduriyeti düzelteceğiz diyip geçiyorlar 15 gün oldu bu 15 günde öğrendiğim tek gerçek türk net pişmanlıktır. Derslerime giremiyorum vidyo kayıtları izleyemiyorum telefon faturam 1k yı geçti durumu tüketici haklarına mı taşıyacağız illa?

Selamlar @BurakHO, hizmetinize ulaştım. Tüm geri bildirimlerinizi ilgili ekiplerle paylaştım. Ekiplerden öncelik ve hassasiyet talep ettim. Konuyu özel olarak takip ediyorum.

Selamlar ali bey 15 gündür ekiplere aciliyet bildiriliyor sözde ama sonuç yok açık söylemek gerekirse bu tür söylemlerede karnım tok bir gün verebiliyor musunuz ekipler şu zamanda uğrayacaklar diye ama onuda söyleyemiyorsunuz nasıl bir kopukluktur bu kendi aranızda inanın anlamış değilim bir müşteri ciddi anlamda bu kadar madur edilmez AYIPTIR!

Selamlar, arızanız çözüme ulaştı. Keyifli kullanımlar dileriz.