İnternet YOK (Deprem Bölgesi)

Ya Allah için şu internet ile ilgili düzgün bir bilgi verin her arayışımda, mesaj atmamda yok bi gün sonra yok üç gün sonra gelecek diye bilgi veriyorsunuz hiçbiri de doğru çıkmıyor. Net bir tarih verin yoksa aboneliğimi iptal edeceğim.

Genel bir arıza varsa TurkNet ortak altyapıda TT den aldığı bilgiyi size aktarır. Net ve kesin bilgiye bağlı olduğunuz Telekom müdürlüğünden öğrenebilirsiniz.

sizden öyle bir bilgi alamıyor muyuz? en azından geç mi erken mi geleceği hakkında bir bilgi alsak idareten farklı bir ev internetine geçerdik. yoksa memnunum Türknetten internet hızı olsun çok iyi diğerlerine göre ama işte şu an lazım.

Öncelikle geçmiş olsun,
DSL ışığı yanıyor mu yoksa DSL yanıpta internet yanmıyor mu?

Genel bir arıza söz konusu ise hiç bir sağlayıcı aynı altyapı üzerinden hizmet veremeyecektir. Destek kaydı üzerinden size verilen cevap nedir?

1 Beğeni

Teşekkür ederim hocam, yanmıyor.

Bana söyledikleri de o şekildeydi. Hırsızlık sonucu genel arıza var, çalışmalarımız devam ediyor dediler.

Anladım bu durumda TT nin gerekli altyapı çalışmasını beklemeniz gerekiyor :flushed: umarım kısa sürede çözülür :pray:

Selamlar @alimert, genel arıza süreçlerine yalnızca yerel sağlayıcı müdahale edebiliyor. Arızanın boyutu ve çalışmanın seyrine göre süreler değişiklik gösterebiliyor. Yaşanan doğal afet için tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum :pray: