İnternet yavaş

SmartSelect_20231106-133407_Opera
Merhaba bir kaç haftadır TurkNet abonesim internet paketi 100 mpbs olmasına rağmen 40 mpbs geçmiyor ne yapmalıyım hız için türknettemi bir sorun var acaba

Selamlar @Varlik, kontrol ettiğimde aktif bir destek kaydınızın olmadığını görüyorum. Paylaştığınız ekran görüntüsündeki değerlere kablosuz olarak mı ulaştınız? Sizin için 69182919 numaralı kaydı oluşturdum. Bu kayıt içerisine 15 dakika ara ile kablosuz olarak gerçekleştireceğiniz hız testi sonuçlarını iletmenizi rica ediyorum.

Bu kadar geç cevap verdiğim için üzgünüm numara aradığında dışarıdaydık şuan yaptîm kablosuz telefondan
SmartSelect_20231106-173812_Opera

Kablosuz bağlantıda hızınızı etkileyen çok fazla faktör bulunuyor. Bu sebeple düşük değerler görmeniz normal. Kablolu değerlerinizi buradan paylaşırsanız sevinirim. Kablolu bağlantı sağlama şansınız yok ise 5ghz üzerinden bağlantı sağlamanızı tavsiye ediyorum.

Modemin markası modeli nedir ?

Modem EX20v AX1800 Dual-Band kablosuz gigabit VoIP Home Gateway

Kablolu bağlanma sansim yok wifide tek bağlantı görünüyor 2.4 ghz veya 5 ghz yazmıyor ama kolay sekmede 5 ghz bağlı gösteriyor bide kuruluma geldikleri zaman kablo ağrizalı değistirin demislerdi değiştirmiştik yeni aldığimiz kabloda sıkıntı olabilirmi

Modemin wifi ayarlarından 5 g yi aktif edebilirsin. İkisinede isim ve şifresi koyabilirsin. En yüksek kanal ve mhz ayarını yapabilirsin. Direk olarak 5 g bağlanabilirsin.

image