İnternet ve Telefon Yok

3 haftadır internetim ve uzun süredir de telefonum yok. Telefondan çevir sesi gelmiyor.
Bu hafta içinde internetim geldi ama 1 Mbps’i bile geçmiyor. Su an ise gene kopmuş durumda. 2 kere servisiniz geldi yeni modem sattılar. Gene olmadi!
Defalarca TurkNet Online İşlem Merkezi’den mesaj atıyorum hep stabil cevaplar alıyorum. İç tesisatta sorunum yok. Kendi servis elemanıniz da kontrol etti bunu. Nerede nasıl bir sorunum var ivedilikle çözün lutfen ! Yeter artık. Kendi paramızla rezil olmayı geçtim, manevi olarakta çok yıpranmış durumdayız. Çalışacağız internet yok. Maddi manevi sıkıntıya sokuyorsunuz bizi.
Lütfen biran önce çözüm bulalım yaa !!!

Ayrıca kapı komşum 35 Mbps hız alabilirken ben daha 3-5’i hatta şu son günlerde 1 mbps 'i bile geçemiyorum.

Eeeeee bu konuma ne zaman bir cevap alacağım ki acaba ?
Bu kadarmış demek ki. Sağolun !!!

Destek kaydına nasıl cevap verdiler?
TurkNet Online İşlem Merkezi de teknik bilgiler kısmından ve modem değerlerinden ss atarsanız yardımcı olur arkadaşlar…

Hep aynı şeyler. Saha destek ekibi geliyor gelecek vs vs. Ama hiç bir çözüm yok.
DSL ışığı sabitlenmiyor + telefonumda çevir sesi yok. Meşgule düşüyor direkt.
Sizin TurkNet Online İşlem Merkezi den tam olarak istediğiniz şey nedir ?
Ne istiyorsanız atayım da bi biran önce çözüm bulalım. Kaç haftadır internetsiz kalmış durumdayiz !

TurkNet Online İşlem Merkezi: online islem merkezi.
Destek kaydında telekom sistem mesajı kısmında arıza id numarası olur.
Onu buradan sorgulayın. Süreç ne durumda soruna ne girmişler bi bakın. (TT altyapısı kullanıyorsanız eğer)
https://kurumsalohm.turktelekom.com.tr/guest.jsp?page=guestArizaSorgula

Dediğiniz yere baktım ve herhangi bir id numarası yok.
Yalnızca destek numarası var ve sorgulama yaptığımda da öyle bir numaraya ait birşeyler çıkmıyor.

Diğer bahsettiğiniz şeyde sanırım bu.

Eeeee kimseden ses seda yok.
Daha da internetsiz kalacağız anlaşılan.
Allah kimseyi TurkNet 'e ne muhtaç etsin , nede böyle bir interneti kullanmayı nasip etsin. Bu hafta derhal iptal ettiriyorum

Burası çözüm merkezi değil, destek kaydı açtınız ise oradan gelecek olan cevaba göre aksiyon alırsınız. Fikri veya bilgisi olan buradan size yardımcı olacaktır.

Malum oradan bir çözüm,sonuç ve öneri çıkmadığı için; insan sağa sola başvurup çözüm aramaya çalışıyor!
Anladım ki burasıda bir fayda etmiyor. Kimsenin umrunda değiliz.!!!

1 Beğeni

5 saat sonunda konu otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.