İnternet vdsl bos port sorunu

merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 aydır yeni eve taşındık önceki evde tt kullaniyorduk buraya tasindigimizda boş port yok dediler bende TurkNet 'e aradım ve altyapimizin 16 mbps adsl internet desteklediğini söylediler eğer boş port olursa vdsl geçiririz dediler aylardır bekliyorum hala boş vdsl port yok bu boş port sorunu daha önce yasamasiz benim gibi bi arkadaş varsa daha önce nasıl bi yol izledi vdsl geçmek için.

1 Beğeni

Selamlar @scary, foruma hoş geldiniz :raised_back_of_hand: Port tahsisi yerel sağlayıcı kontrolünde. 15 günde bir Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden destek kaydı oluşturarak boş port durumunu kontrol edebilirsiniz. Uygun olması halinde geçişiniz yapılır :handshake:

1 Beğeni

Mesai saatleri içerisinde ara ara boş port durumunu gösteren sitelerden altyapı sorgulaması yapın boş port olduğu anda hemen destek kaydı açarak geçiş isteyin.
Bizim mahhallede altyapı yenilendikten sonra boş port sorunu vardı ben bu şekilde çözdüm. Boş port durumu gün içerisinde birden fazla kez değişiklik gösteriyordu.

Davet kodu : IUS72HD99ORX