İnternet Paket Değişikliği (Yükseltme)

Merhabalar 1.5 aydır aktif TurkNet kullanıcısıyım ve Özgür İletişim Paketi 35 paketini kullanıyorum. Davet koduyla başvuru yaptım. İlk ay faturamı ödedim ve bu ay fatura kampanya dahilinde fatura ödemeyeceğim. Bu süreçte 35 mbps olan paketimi 100 mbps’ye yükseltmek istiyorum. Akabinde faturalandırma işlemi nasıl işleyecek? Arkadaşını getir kampanyasının sağlamış olduğu ücretsiz bir ay internet paketimi 100 mbps’ye yükselttiğimde ücretsiz işleyen süreçte herhangi bir fatura ödermiyim. Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Ücretsiz işleyen süreçte 85 lirada da 95 lirada da fatura ödemezsiniz. Ancak TurkNet ön ödemeli olarak çalıştığı için paketinizi arttırdığınız tarihe göre 10 liraya kadar fark çıkabilir.

İki fatura ödedikten sonra 3. Fatura sıfır tl gelecek diye biliyorum

Şimdi benim bu ay ücretsiz olacak ya bu ay yükseltme yapsam herhangi bir ücret ödemem değil mi? Teyit edeyim de sonra boşuna kampanyayı yalan etmeyeyim.

Yok mail ve sms bilgilendirme yaptılar. Bu ay ücretsizmiş.

Kesin birşey diyemem ama seni mağdur edeceklerini sanmıyorum 10 tl fark ödemezsin zaten diğer ay ödemesi gerçekleşiyor kullandığınız paketin