Şubat’ın son günü nakil talebinde bulundum. Kurulum ekibi tamı tamına 3 defa eve geldi. İlk kentsel dönüşüm malzemeyi bina yıkılıyordu buna tamam dedik. Daha sonra bina yıkıldıktan sonra sonra geçtiğimiz pazar günü bir ekip geldi daireye sinyal vereceğini söyledi. Boş portu özellikle sordum port olduğunu sıkıntı olmayacağını söyledi. Ki kiraya çıktığım dairede daha önce TurkNet kullanmışlar en kötü bu port boş. Bugün ise kurulum ekibi tekrar geliyor binaya sinyalıyım gelmediğini teknik arızanın devam ettiğini söylüyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda kaydım port yok denilerek yalan bir şekilde kapatılıyor. İki üç gün önce müşteri hizmetlerini aradığımda müşteri hizmetleri teknik arızanın giderildiğini kurulum yapılabileceğini söyledi. Herkes birbirinden farklı bir şey söylüyor. Bugün ise aradığım müşteri temsilcisi laubali şekilde madem port boşsa cumartesi niye yapmadı konuşuyor. Kendi kendilerine soracağı soruyu müşteriye soruyor. 2 hafta oldu interneti kullanamıyoruz. Ben hayatımda müşteriyi bu kadar umursamayan bu kadar takmayan bu kadar insan yerine koymayan bir kurum daha görmedim. Tekrar kayıt oluşturacağım diyorum sıkıntınız neydi diyor alay eder gibi. İlle TurkNet genel merkezinin önünde gelip benzin döküp kendimizi mi yakalım. Denetim yok diye insanları bu kadar mağdur etmekte neyin nesidir. Twitter’dan daha önce etiketleyip şikayetimizi yazdığımızda dönüş yapardınız artık ona da dönüş yok.