İnternet Kullanım Miktarı Çizelge Hatası

TurkNet online işlem merkezindeki kullanım detayı sekmesi altında gözüken kullanım miktarı çizelgesinde bu ay gariplik var. 5 günde(6-10 Ocak) 2,8TB veri indirmişim gibi gözüküyor. Wifi’ı başkaları mı kullanıyor acaba, parolayı değiştireyim derken verilerde bir gariplik olduğunu fark ettim. Diğer aylarda her günün verisi ayrı ayrı hesaplanıp sonra toplanıyor. Bu ay ise mevcut günden bu ayın ilk gününe kadar olan kullanım her günün müstakil tüketimi olarak yazılıp bir de üstüne toplanmış.

Ben yine de wifi parolamı değiştirip kendi tarafıma düşeni yapayım.

Düzeltme: router ekran görüntüsü eklendi.

1 Beğeni

Selamlar @achfighter, arka planda herhangi bir indirme/yükleme işlemi gerçekleşmiş olabilir mi? Şifreyi değiştirmeden önce ağa bağlı cihazlara göz atmanızı tavsiye ediyorum.

Şu anda ağa bağlı cihazların hepsi kendi cihazlarım.

Modemde son 4 gün içinde 318GB veri indirmiş gözüküyorum. Fotoğrafını yukarı attım. OİM’de bu ay çizelgesinde kırmızı daire içine aldığım 6-10 Ocak 305GB verisiyle uyuşuyor.

bende durum şöyle



Sende Ocak ayı daha başlamamış. Hicri takvim mi kullanıyon? :grin:

Bende böyle.

Modemime göre 650gb kullanmışım Aralık 15’inden beri. Yani olağan da bu neredeyse hiç download yapmadım çünkü. TurkNet TurkNet Online İşlem Merkezi’e göre 7800gb :grin: Hatalı kesinlikle, kafaya takmaya gerek yok düzelir.

Başka iki kullanıcıda daha denk geldim. Genel bir sorun demek ki.

2898a4cab8d91e40998abb495905958c_m

fb5beec4c78ff91658a8cdecf1f3a32d

1 Beğeni

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.