İnternet kopması

Merhaba,
TurkNet’ e yeni geçiş yaptım ancak geçtiğimden beri ortalama günde bir kez internet kopma sorunu yaşıyorum. Bu kopmalar genelde 1-2 dakikalık ancak FPS oyunlarında internet kopması bir yana ping sorunu bile yeterince büyük bir sorun. Özellikle 23 haziran 2022 gece 3 sularında internet var gibi ama yoktu Discord’ ta sesli sohbette sesim gidiyor ses alabiliyorum ancak siteler çok geç açılıyor veya hiç açılmıyor, oyuna gireceğim internet var gözüküyor ancak oyun açılışında internet olmadığını belirtip geri kapanıyor. Bu soruna uzun süre katlanabileceğimi sanmıyorum, biran önce çözülmesini talep ediyorum.

Merhaba,
İnterneti kablolu mu kablosuz mu kullanıyorsunuz?

kablolu kullanıyorum ayrıca binadan modeme gelen kabloyu ve modem pc ye gelen ethernet kablosunu yeniledim yine de sıkıntı devam ediyor

Hızım Düşük Performans başlığı altında bir destek kaydı oluşturunuz oradan yaşadığınız sorunları tek tek Net Uzman’a bildiriniz aynı zamanda oluşturmuş olduğunuz destek kaydı ve abone numaranızı bana özel mesaj üzerinden iletirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

size nereden özel mesaj göndereceğimi bulamadım. destek kaydı numarasını buradan ve abone numarasını buradan yazmamda sakınca varmı

Özel mesaj üzerinden gönderdiğiniz bilgileri ilgili birime @Darkcrak arkadaşımla ilettik en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır.

1 Beğeni


destek kaydına yanıt veremiyorum, ekteki hatayı alıyorum

Merhaba,
Farklı bir cihaz üzerinden tekrardan dener misiniz?

Bu destek kaydı problemi devam ediyor mu?

türk net ekibi tarafından arandım, daha yakın bir santrala taşıdıklarını 48 saat boyunca takip etmemi söylediler, duruma göre destek kaydına geri dönüş yapacağım.

yapılan müdahale sonrası şuana kadar aynı sıkıntıyı yaşamadığım için sorunun düzeldiğini düşünüyorum destekleriniz için teşekkür ederim.

Sorunun çözülmesine sevindim, keyifli kullanımlar dilerim :hugs: