Internet kesintisi istanbul

Istanbul atasehirde yasiyorum altyapı sorunu dendi hala internetim gelmedi online derslerimiz var katılamıyoruz…

1 Beğeni

Destek kayıdı açmışmıydınız. Diğer yerlerde internet varmıydı. Vdsl mi fiber mi

Destek kaydı açamıyorum vdsl

1 Beğeni

Ne zamandan beri bu sorun devam ediyor

Merhaba @mfatihonur, müşteri numaranızı benimle özel mesaj üzerinden paylaşır mısınız?

1 Beğeni

Merhabalar, sorununuz ile ilgili sizin için destek kaydınızı oluşturdum. 47815480 numaralı destek kaydınız üzerinden arkadaşlarım tüm işlemlerinizi kontrol ederek size yardımcı olacaklardır. Bende buradan size elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağım.

1 Beğeni

Merhaba sorun hala devam ediyor turktelekom ekipleri aradı beni evinize kadar sorun gözükmüyor dendi fakat TurkNet ekiplerine yaziyorum ama cevap gelmiyor ilgilenen yok 3 gundur internetimiz yok bolgede altyapi calismasi başlattılar o günden beri internetimiz kesik durumda öğrenciyiz biz online olam her şeyi kaçırıyoruz TurkNet ilgilenmiyor…

47819409 bu da arıza kaydım

Biz konuyu TT tarafı ile karşılıklı olarak takip ediyoruz. Şimdi açılan destek kaydınız üzerinden arkadaşlarımı size ulaşmaları ve bilgi vermeleri için yönlendirdim. Sizinle iletişime geçeceklerdir.

1 Beğeni

Henüz geri dönüş olmadı

1 Beğeni

Arkadaşlarıma tekrar bilgi verdim. Kayıt yoğunluğundan dolayı size sıra gelmemiş olabilir. En kısa süre içerisinde geri dönüş yapılacaktır.

2 Beğeni

Arkadaşlarım size geri dönüş yapmışlar. Bölgenizde daha önce genel arıza olduğunu ve genel arıza sonrası sorunun devam etmesinden dolayı arıza kaydını Türk Telekom ekiplerine ilettiğimizi , sürecin takibinde olduğumuzu size belirtmişler.

Gelişme oldukça size bilgi vermeye devam edeceğiz. Beklemeniz gerekiyor :frowning:

1 Beğeni

bu sorun hala devam ediyor 1 haftayı geçti cidden artık bunaldım internetimiz hala yok ankastreye sinyal gelmiyor dediler türknetten arayıp türktelekoma bildirildi denildi fakat türktelekom ekipleriyle koordileneli çalışılmıyor türk telekom önceden arayıp 1 2 sefer sorun yok bizde dediler ama sorun onlarda ben anlatamıyorum bunu TurkNet ekiplerinin artık buna bir çözüm bulması lazım bölgede genel arıza vardı arızadan sonra bozdular bir daha gelmedi cidden artık bir çözüm istiyorum 1 hafta internet kesintisi nedir ya

1 Beğeni

Ben sizin durumunuzla ilgilenmeye devam ediyorum. Arkadaşlarıma tekrar konu hakkında bilgi verdim. TT tarafında genel bir arızanız var ve hala devam ediyor. Bu sebepler onlarla birlikte ortak çalışma gerçekleştiriyoruz. Gelişme oldukça size bilgi vereceğiz.