Sabah saatlerinde belediye ağaç kesimi sırasında evimizin önündeki fiber kabloyu da kesip sonra adsl olsa bağlardık ama fibermiş o yüzden arayıp yardım isteyeceksiniz diyerek bizi aydınlatıp gittiler. TurkNet mobil uygulaması şikayet kaydı oluşturmama izin vermiyor. Buradan yazmak durumunda kalıyorum. Evden sürekli iş gönderiyoruz ve olabildiğince çabuk çözülmesini dileriz. Teşekkürler.
Yine 15 gun, yine araya girecek guzel bir haftasonu. Sorun cozuldu deyip ariza kaydi kapatiliyor ama internetimiz yok. Hatirlatmak istedik.
Merhaba, sorunun devam ettiğini ekibimize ilettik. Sizinle iletişime geçeceğiz @kadircanersahin
Bu kabloyu kendimiz baglatmak istesek TT’yi basimiza bela alir miyiz? Cunku artik saga sola sikayet yazmaktan ben utaniyorum.
Bir de baska internet servis sağlayıcı’ye gecsem kullanamadigimiz gunlerin geri odemesi yapilir mi ya da surec daha da mi uzar?
Bence değişim yapmanıza gerek yok çünkü geçtiğiniz firma da size böyle bir sorun olduğunu söyleyecek. Yani altyapı Türk Telekom olduğuna göre a firması da b firması da size hizmet veremeyecek Türk Telekom arızayı giderene kadar. Aynı şu an yaşadığım mağduriyet gibi.
Ariza var mi yok mu o da belli degil ki. Cuma sabahi direkten binaya yeni kablo cekip ogleden sonra kutuya baglamalari icin baska ekip gelecek bekleyin deyip gittiler ama yine gelen yok. Turk Telekom da az evvel Instagram hesaplarindan 2 kez irtibat numarami istedi inceleme baslatalim dediler, kisa ozet gecip verdim ama kufur eder gibi yanit aldim: “Hizmet aldiginiz internet servis sağlayıcı ile iletisime gecin”
Ben sorunu ilcede bulunan TT binasina gidip durumu anlatarak cozdum. TurkNet’in verdigi bilgiye gore ayin 31’ine kadar daha surecekti hatta yan komsumuza Vodafone daha farkli tarihler verip duruyordu ama TT bi ariza olmadigini sadece kabloyu kutuya baglama isinin kaldigini ertesi gune araya sikistirmaya calisacaklarini soyledi ve gercekten de sabah gelip bagladilar. Galiba TT internet servis sağlayıcı’leri dogru bilgilendirmiyor.
Sizin sorununuz bir haftadan uzun surduyse online islemlerle vakit kaybetmek yerine en yakin TT santral binasina gidip durumu anlatin, en dogru bilgiyi onlar veriyor hatta cozuyor da.
TurkNet kullandığınız için Türk Telekom yardımcı olmuyor. Benim de 4 gündür internetim yok. Sinir olmak başka bir şey yok elimizde şu an.
Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.