İnternet kendi kendine gidiyor

2 3 gündür internet günde 2 kere gidiyor kendi kendine bugün daha olmamıstı oyun indireyim dedim oyunu indirmeye basladıktan 2 3 dk sonra gidiyor sonra tekrar geliyor oyunu indirme tusuna basmadıgımda bişey olmuyor fakat oyunu indirmeye başladıgım andan itibaren 2 3 dakika sonra gidiyor ve geliyor acaba neden olabilir ?

1 Beğeni

Hat değerlerinizi paylaşır mısınız mümkünse?

1 Beğeni

Merhaba, modem arayüzüne girip bizimle DSL değerlerinizi paylaşır mısınız?

1 Beğeni

Modeminize ağır yük bindiği anda sanırım modemde çeşitli sorunlar meydana geliyor olabilir öncelikle fiziksel hat durumunuza bakalım ondan sonra modeme yoğunlaşıriz

image

Snr değeriniz biraz düşük. Alt kısımlarıda atma şansınız var mı acaba? Modeminiz crc hatası alıyor mu onada bakalım. Alabileceğiniz Max hızı alıyorsunuz. Benim düşüncem 35 lik pakette daha stabil bir internet kullanırsınız.

1 Beğeni

1
2

Hat zayıflamanız yüksek. Kablolarınızda da ek vb bir durum var mı ?

upload ta Uas hatası çok yüksek.

Merhaba internet kopmasının nedeni hattından gelen max download değeri ISS tarafından belirlenen hız sınırının altında bir dosya indirmeye çalıştığında modem belirlenen hıza çıkmaya çalışıyor ama hattan gelen hız o kadar olmadığı için kopuyor ayrı bir etken olarak hat zayıflaması da çok yüksek vereceğim linkten altyapı sorgulamanın ekran görüntüsünü paylaşır mısınız?

1 Beğeni

image
gitme sorunu şu anda düzeldi fakat yinede bunu atmak istedim

Merhaba daha önce de belirttiğim gibi hat zayıflamanız çok yüksek isterseniz iç tehsisatınızı bir kontrol ettirin 100 mbps port çıkışı olmasına rağmen 50 mbps hız alıyorsunuz yarı yarıya düşüş var

1 Beğeni