İnternet ışığı yanmıyor

İyi günler, yaklaşık 2 aydır garip bir sorunum var. Bazı akşamlar internet ışığım sönüp sabahları geri geliyor. Defalarca arıza kaydı açtım ekipler gelene kadar problem kendiliğinden kayboluyor. Modemi değiştirdim, binaya gelen hattı yeniledim (sl400 f/utp pe kullanıldı). Sorunda bir değişiklik olmadı. Sorun tekrarı hava soğuk ve yağmurlu olduğunda gerçekleşiyor. Ek olarak ne zaman arıza kaydı açsam bana modem bağlantı ayarlarınız yapılmamış gözüküyor deyip modem şifrelerini atıyorlar, sorunun o olmadığını anlatmakla uğraşıyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum.

1 Beğeni

Selamlar @FallSense, 71205943 numaralı kaydınız üzerinden arıza tespiti ve çözümü için çalışmaların başladığını görüyorum. Ekipler ankastreden santrale kadar inceleme gerçekleştirecek. Tespit edilen sorunları çözüme ulaştıracak.

54 dakika önce internet gelmiş umarım ekipler kontrol sağlamıştır. Diğer türlü sıkıntı göremedik deyip gidecekler.

Selamlar, sabah 10 gibi upload hızını 20 mbitten 8 mbite düşürmüşler. Standart prosedür herhalde geldiklerinde sorun yok deseler dahi bunu yapıyorlar. Arıza ile ilgili bir not düşülmüş mü ?

Devre değişikliği yapılarak probleminizin giderildiğini görüyorum. Keyifli kullanımlar dilerim.

image

Teşekkürler, umarım bir daha aynı sorunu yaşamam kolay gelsin. Birde sorun upload kaynaklı değil ise hızı tekrar 20mbps yapar mısınız?

Sorunum devam ediyor. tekrardan internet ışığı gitti.

Her zamanki gibi öğle vakti internet geri geldi.

Ekipler sonunda internet yokken geldi ve port bozukmuş, port değişimi sağlandı.

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.