Internet ışığı / Modem ip almıyor

Herkese iyi akşamlar. Dün akşam üst komşum internetinin olmaması sebebiyle benden yardım istedi, sorunun modeminde olabileceği söylenmiş. Bende kendi modemimle onun hattına ait bilgilerle kurulum yaptım fakat aynı sorunu devam ediyor. Adsl ışığı sabit, internet ışığı yanmıyor. Teknik desteğe talep açmasını söyledim ve eve gelip modemimi kurmak istedim, fabrika ayarlarına alıp kendi bilgilerimi girdiğimde bu sefer aynı sorun benim modemimde olmaya başladı. Arayüzde modem ip adresi 0.0.0.0 gözüküyor, iss ınıza başvurun diyor. Türk net üzrinden destek talebi oluşturdum, gündüz tekrar fabrika ayarlarına alıp gönderdikleri kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapmamı istediler, o şekilde yaptım fakat sonuç aynı. Dsl ışığı sabit, internet ışığı yanmıyor, arayüzde ip adresi 0.0.0.0 olarak gözüküyor. Forumda bu konuyla ilgili bir çok başlık var onlarıda uyguladım fakat sorun hala çözülmedi, yardımlarınızı rica ediyorum.

Selamlar @Aykuts, komşunuz için oluşturduğunuz destek kaydının numarasını benimle paylaşır mısınız?

Merhaba, kayıtı kendi adıma açmıştım, destek ekibinden Hasan Beyin saha ekiplerini yönlendirmesiyle çözüldü gibi duruyo şuan 3 günün ardından ne olduysa düzeldi, ilginize teşekkürler