İnternet hızını yükseltmek istiyorum

Merhaba hat değerlerimin maksimum alacağı indirme hızı 130 Mbps olarak görülmekte TurkNet ile iletişime geçtim ama herhangi bir dönüş alamadım hızımın artırılmasını istiyorum yardımcı olur musunuz ve eğer DSLAM kilidi aktif ise onunda kaldırılmasını talep ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Teşekkürler.

Merhaba, hat değerlerinizi ve müşteri numaranızı bana özelden atma şansınız var mı?

Hat değerlerim:

resim_2021-12-27_143212

Özelden bana ilettiğiniz müşteri numarasını arka planda ilgili birime aktardım.

1 Beğeni

İlginiz için çok teşekkür ederim

Benim de saha dolabı apartmanın dibinde ama 75 mbps lik pakete geçiş sağlayabiliyorum. Hattım 150 mbps destekliyor

DSL değerlerinizi bizimle paylaşır mısınız? @semihaydogan

1 Beğeni

@Darkcrak Hocam şuan başka operatörden TurkNet geçiş için başvuruda bulundum. Evrak imzalamak için randevu oluşturuldu yarın imza için gecelekler geldikten sonra size ulaşırım. Teşekkürler ilginiz için.

Altyapı sorgu sonucunda ne çıkıyor ise ilk bağlantı o hız üzerinden başlar. Sonrasında destek kaydı açarak hattınızın desteklediği maksimum hızı talep edebilirsiniz. Hayırlı olsun şimdiden.

1 Beğeni

Bununla ilgili bir destek kaydı açtınız mı? Size kaydınız üzerinden cevap verildi mi?

1 Beğeni

Mevcut olan destek kaydı üzerinden iletişim kurmaya çalıştım ama cevap verilmedi bana

Hadi gözün aydın kaç gündür uğraşıyorsun bununla

1 gündür uğraşıyorum

Hayır hayır VDSL geçiş için diyorum kaç gündür görüyorum konuyu :slight_smile: :smile:

Ha o konuyu diyorsanız bayağı oldu hocam dolap koyulduktan 45, 50 gün sonra dolap aktif oldu toplam bi 3 ay olmuştur diyebilirim :smiley: