Uzun süredir TurkNet müşterisi olarak internet hizmetinizi kullanmaktayım. Geçmiş yıllarda 80 Mbps hızında internet alabilirken, son 8 aydır internet hızım 15-25 Mbps aralığında seyretmektedir. Bu durumun düzeltilmesi için defalarca müşteri hizmetlerinizle iletişime geçmeme rağmen, tarafıma tatmin edici bir çözüm sunulmamıştır.
Şikayetlerim üzerine saha ekibi yönlendirilmiş, ancak saha ekibi bina içi tesisata yönlendirme yapmıştır. Bunun üzerine, bina içi tesisatın yeni olduğunu belirtmeme rağmen, TurkNet ekiplerinin 600 TL karşılığında tesisatı kontrol etmeleri talebim doğrultusunda kontroller gerçekleştirilmiş ve herhangi bir sorun olmadığı tespit edilmiştir. İnceleme sonucunda, bana mevcut internet bağlantımın düşük hızda bir port üzerinden sağlandığı belirtilmiş ve port değişikliği yapılması gerektiği ifade edilmiştir. Ancak, bu konuda herhangi bir işlem gerçekleştirilmemiş ve mağduriyetim giderilmemiştir. Ayrıca bu döngü haline dönüşmüştür. port değiştiren ekip yok değiştirilse bile benim eski kullandığım 80 Mbps yaklaşmayı bırakın 30 Mbps zor alıyorum.
Bu sebeple, tarafıma sağlanan internet hizmetinin sözleşmede belirtilen hızlara uygun şekilde düzeltilmesini ve port değişikliği yapılmasını talep ediyorum