İnternet Hızımda %99 kayıp ve Ping'de %200 artış yaşıyorum

Uzun zamandır kullandığım ve hiçbir zaman sorun yaşamadığım TurkNet’de 2 gündür sorun yaşamaktayım. Ping değerim hiç düşmüyor ve normalde 75mbps olan internetimi 55 olarak kullanıyordum %30 bakır kaybını göze alıp sorun etmiyordum ama şuanda 1mbps internet kullanıyorum ve bunu kendi telefonumdan mobil veri açsam almayacağımdan eminim.


Selamlar @berksolugan, forum profilinizde müşteri numaranız bulunmuyor. Ekledikten sonra bilgi verirseniz sevinirim.

iç tesisatınızda sorun var kablolarınızı kontrol etmeniz gerekiyor hat zayıflamanız çok yüksek.

1 Beğeni

Herkesin mi iç tesisatında sorun var? Superonlineda iken hiç böyle sorun yaşamadım TurkNet 'e geçtiğimden beri böyle 1 ay düzgün kullandım sonra bu arkadaşla aynı şeyden muzdaribim 60 almam gerekirken şuan sitede altyapımda 35 görünüyor ben 0,95mbps alıyorum yani başta 60 diye anlaşıp 35e nşye düşürdüler anlamadım

1 Beğeni

2719350 müşteri numaram Alperen Bey , Antalya’daki yağmur olayına kadar hiçbir sorun yaşamadığım internette 2-3 gündür sorun yaşıyorum.İç tesisatımda sorun olduğunu düşünmüyorum ama binaya gelen kablolardan emin değilim.Destek Kaydı Oluşturdum.

Sorununuz bununla ilgili olabilir. Komşularınızda aynı altyapıda hizmet alan varsa onlarda da benzer sorun yaşıyor olabilir.

Selamlar, belirttiğiniz hava şartları nedeniyle bağlı olduğunuz saha dolabında-santralde sorun yaşanmış olabilir. 72434373 numaralı kayda istinaden yerel sağlayıcı ekiplerinin kontrol gerçekleştireceğini görüyorum. En kısa sürede inceleme ve işlem gerçekleştirilecek.

1 Beğeni

Hayır binanın çoğunluğu başka firma kullanıyor fakat destek kaydımda belirtildiği üzere inceleme gerçekleşmiş saha dolabında yağış kaynaklı yerel altyapi sorunu olduğu belirtildi.20 şubata kadar düzeltileceği söyleniyor.Beklemekten başka çarem yok sanırım.

Başka firmalardan hizmet alıyor olsalar bile aynı altyapı türünde onlar da aynı sorunu yaşıyor olmalı.

sizin hat değerlerinizi görmedim ama arkadaşın attığı fotoğrafta eğer değerler doğru ise hat zayıflaması olması gerekenden çok yüksek buda iç tesisatta sorun olduğunu gösterir

Süperonlineda neden yaşamadım o zaman 2 yıl kullandım bu zamanı mı buldu

Kapasite düşmüş olabilir bağlı olduğunuz saha dolabında.