İnternet Hızım Düşük

Merhaba TurkNet Yetkilileri Bundan 3,4 hafta önce TurkNet 'e geçtik ve hiçbir sorun olmadan speedtestlerde 45mbs indirme 17 yükleme filanda alıyordun sıkıntı yoktu geçtiğimiz pakette zaten 50ye 20 idi ama aldıktan 2 gün sonra internet hızımız 12 ye 11 e kadar düştü 3 haftadır çözüm bulamadım online işlemler bölümünden de yazdım ama ne dedilerse yaptım fakat olmadı hala internet hızımız düşük lütfen yardımcı olabilirmisiniz

Hat değerlerinizi paylaşabilir misiniz?
Eğer bilmiyorsanız modem marka-model bilgilerini paylaşırsanız size nasıl hat değerlerini bulabileceğinize dair yönlendirmeler yapılacaktır. veya bu video’dan yola çıkarak yapabilirsiniz.

Ayrıca altyapı sorgusu yaptığınızda çıkan sonucu da paylaşabilirsiniz

Selamlar @omerbgr, İnternet Hız testi: Geniş bant bağlantınızı test edin (speed test) - nPerf.com adresinden 15 dakika ara ile 3 kez test yapıp burada paylaşır mısınız rica etsem? Test sırasında ağa hiçbir cihazın bağlı olmadığından ve test yapılan cihazın arka planda hiçbir upload/download yapmadığından emin olmanızı rica ediyorum.

3.cüsü

2.cisi

Aynısını TurkNet Destekte İstemişti yaptım attım Ping testi istediler onuda yaptım sonra modemi değiştirin dedi bizde elimizde başka modem olmadığı için yok dedik sonra modeminizin yerini değiştirin dediler yaptık ama yine aynısı başlangıçta sorun yoktu bi anda düştü dediklerinizi yaptım teker teker atcam yeni hesaplar bir tane gönderebilir diyor

TP-Link VN020-F3 , modemim bu hat değerleri bumu
türkent 222

merhaba hat değerlerinizi paylaşırsanız yardımcı olabiliriz.

Hattın 50 mb değerini alıyor. Modemde sorun var yada hattın sınırda olduğu için hata yedikçe hızın düşme yaşar. Benimde hata yedikçe düşme yaşıyorum. Yeniden başlatınca düzeliyor. Kısa sürede crc yiyorsan yazılım değiştirmeyi deneye bilirsin. Hat zayıflaması az olduğu için kablonda sorunun yok.

1 Beğeni

TP-Link VN020-F3, Modemimin Markası Bu ve hiçbir Fireware güncellemesi veya değiştirmesi bulamadım

en son hali

Evet crc hatasından olabilir @CKLasT hocamın dediği gibi.Kullandığın şuan ki modem 2.4 ghz wifi 4 ordan bile eksi zaten.

Keenetic carrier dsl modem al sorunun çözülmezse snr değerini kendin ayarlayabilirsin.Hattını 35 lere düşürmek en son çare olsun çünkü o sınırı kaldırmak için TurkNet destek çalışanlarına telefonda laf anlatmak eziyet oluyor ara değer de koymuyolar galiba senin hat 45 de belki sıkıntı yaratmaz.Aynı sorununun bir benzerini ben de yaşadım diyorsun ki ne geliyorsa gelsin internet hat koparsa da ben ayarlarım illa hattınızı şuna sabitleyelim buna sabitleyelim diyorlar paketin ismi özgürlük 35/50/75/100 hepsi aynı fiyat ama yok telefondakiler anlamıyor belki ben kopuk hat kullanmak istiyorum belki sadece modemi izlicem.Madem bu kadar düşünüyorlar hat kopmaması için gigafiber getirsinler o zaman adresime :joy: