İnternet hızım düşük

198025 numaralı aboneyim. Fiber 100mbps paket aldığım halde ping 14 hızda da 20-25% kayıp yaşıyorum. Acil sorunumu düzeltir misiniz?

TurkNet Online İşlemler Merkezi - Teknik & Destek - Yardım Merkezi - Arıza - Hızım Düşük Performans destek kaydı oluşturun temsilci en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapacaktır.

Ordan yazdım herhangi bir sorunumu çözmeden kapattılar destek kaydımı pingler desen 15lerde upload desen 5,97mbpsde ee satılan paket 100mbps verilen upload 8 alınan hız 75 verilen upload 5,95 böyle birşey olabilirmi kabul edilemez

Şimdi Allah bilir siz kablosuz test yapıyorsunuzdur :smiley:

Modemin wifi kapatıp, nperf TurkNet sunucusuna ve speedtest TurkNet (İstanbul) sunucusuna hız testi yapın.

Tam ekran SS atar mısınız

Kabloluyla kablosuzu ayır edecek kadar tecrübem var merak etme :slight_smile: 15 senedir internet kullanıcısıyım ben

Doğrudur hocam neler gördük bir bilsen :smiley:

Merhaba. Buradan destek kaydı açın ve 3 kere ve 15 dakika aralığında sorun yaşadığınız sunucuların tracert testlerini ve nPerf testlerini de 3 kere ve 15 dakika aralığında yapın, burada ki “(BTK) Bağlantı/Hizmet Kalitesi” kayıttan Temsilci ile paylaşın.
Arızanız ile ilgili görüştüğünüz, ilgili olan Temsilcilerin davranışlarından veyahutta yeterli kontrollerin yapılmadığından şikayetçiyseniz buradan “TurkNet Destek Şikayeti” ilgili Temsilcileri şikayet edebilirsiniz.

Tamam ordanda deniyeyim şansımı belki düzelir düzelmezse bir üzüntüyle farklı firma arayışına girmek istemiyorum

Umarım, sorununuz çözülür ve tekrarlamaz.
İyi akşamlar dilerim. :new_moon_with_face:

2 Beğeni