İnternet hızım düştü ve sürekli CRC artıyor

Merhabalar, yaklaşık 4-5 aydır sorunsuz bir şekilde kullandığım internetim yine bozuldu. Ben de zaten ne zaman bozulur diye bekliyordum. Cumartesi sabahı interneti kullanırken bir anda internetim gitti. Arayüze girdiğimde CRC’nin 5000-5000 arttığını gördüm ve max rate ile data rate birbirlerine eşitlemişti SNR margin değerimde 4,2db seviyesine düşmüştü. Bunun ardından modemi kapatıp açtım SNR margin ve max rate değerleri bir nebze düzeldi ama CRC sürekli artmaya devam ediyordu. Destek kaydı açtım ve sorunu TT tarafına iletildiğini söylediler. Ben de beklemeye geçtim. İnterneti kullanabiliyorum ancak sorunlu bir kullanım oluyordu. Oyunlarda packet loss yaşıyordum. Ayrıca 60~70 mbps olan hızım 45’lere geriledi. Bu gün mesaj geldi destek kaydından:

Ekipler arızanızın ankastre kutusu kaynaklı olduğunu iletmekte. Bunun için uzman bir elektrikçiden destek almalısınız. Farklı bir talebiniz var ise kayıt içerisinden iletmenizi rica ederim.

Ankastre kutumuz kapaklı ve kilitli. Anahtarı da bende. Bina yönetici olduğumuzdan dolayı bize ulaşılmadan hem kutuya hem de kutunun bulunduğu odaya kimse giremiyor girse bile kutuyu açamıyor açmaya çalışsa da ancak kırarak açabilir. Böyle bir durumda kabloya kapalı ve nemsiz bir ortamda kendi kendine bir şey olma ihtimali nedir? önceki konularımda da görebileceğiniz gibi Ankastre kutumuzu daha yeni yenilettik kablolar ve regletler yeni değişti sayılır. (Haziran 2021).

Bunu yazmamın sebebi gelen elektrikçi veya internet teknikerinin buraya gelip hiçbir sorun bulamayıp geri gitmesiyle sonuçlanacağından %100 eminim. Çünkü bu sorunu ben 15-20 kere yaşamışımdır. Son gelen ekipten bilgi vereyim: Ankastreye kablo çakıp modem’e bağladılar ve benim daire içinde aldığım değerlerle aynı değerleri aldılar. Yani Ankastreden daireye gelen kabloda bir sorun yok (yoktu).

Bu durumda ne yapmalıyım. Şu an hem internet hızım çok düştü hem de hiç stabil değil. Güncel hat değerim ek de mevcut.

Ayrıca mahallede bir tek bizim binamıza Fiber internet gelmedi. Bunun için TurkNet herhangi bir şey yapamıyor mu. Sağım solum karşım arkam daki bütün binalarda fiber internet var ve kullanıyorlar.

Selamlar @lettoozan, destek kaydınız üzerinden onay vermeniz halinde adresinize saha ekipleri yönlendirilecek. Devamında inceleme ve müdahale gerçekleştirilir. Eğer iç tesisat veya ankastrede bir problem bulunamaz ise Telekom saha ekiplerine sorunun iç tesisat kaynaklı olmadığı bilgisi iletilip tekrar devre kontrolu talep edilir. Süreç bu şekilde işlemektedir. TurkNet GigaFiber konusunda ise yatırımlarımıza ve çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Kaydınız sonlandıktan sonra Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden kayıt oluşturarak talebinizi iletmenizi rica ediyorum.

Güncelleme:
herhangi bir ekip veya elektrikçi çağırmadım sorun kendiliğinden çözüldü. Sorun dediğim CRC patlaması ve max rate düşüklüğü. INP stability ayarıdan stable ve snr 9db sabitleyerek başta sorunu çözdüm. Daha sonra yavaş yavaş ayarlarımı eskisine çektim. Hızım hafta sonuna göre 5~10mbps düştü ama en azından CRC ve packet loss gibi sorunlardan kurtuldum. Yüksek ihtimal bu ayarlar beni bi 2-3 ay daha götürür sonra yine bozulur destek kaydı açarım TT’ye iletilir TT Ankastre kutusu kaynaklı der. TurkNet ekip çağırın baksınlar der. 2-3 gün stabil olmayan veya hiç olmayan bir internet ile sinir krizi geçirtirler. Sonra düzelir ama hız daha da düşmüştür. Bu şekilde ADSL 8 mbps lik zamanlarıma doğru gidiyorum Müthiş*. Her sorun yaşadığımda internet hızım biraz daha düşüyor. GigaFiber de allah bilir ne zaman gelir. Onu geçtim umarım fiber gelir pek geleceğini düşünmüyorum ama.

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.