Öncelikle merhaba TurkNet’e yeni geçtim daha önceden de TurkNet kullanıyordum fakat fiyatlardan dolayı millenicom’a geçtim orada 30 mbps a yaklaşık değerler alıyordum fakat şuan TurkNet 'e geçtim 4mbps hız almaktayım şaka gibi inanın hiç bir şey yapamıyorum sadece telefonda işlerimi hallediyorum.rica etsem birileri yardımcı olabilir mi teşekkürler.
Merhaba @jakatra2 , yaşadığınız sorun ile ilgili açık bir destek kaydınız var mı? Müşteri numaranızı forum profilinize ekleyip buradan bilgi vermenizi rica ederim.
400*** abone numaramı şuraya yazdım. forum profil kısmını bulamadım ama.
Uzmanımız sizi aramış ancak ulaşamamıştır. Sorunun çözümü için ekip yönlendirilmesi yapıldı, güncel gelişme olur olmaz uzmanımız tekrar iletişime geçecek. 77766360 numaralı kaydınız üzerinden süreci takip edebilirsiniz.
teşekkür ederim. evet bi kopukluk oldu hattımda bekliyorum.
aysegul hanım beni halen kimse arayıp her hangi mantıklı çözüm fikrinde bulunmadı eğer daha fazla böyle sürücekse farklı bir çözüm mü üretmem lazım? nasıl bir anlam çıkarmam lazım acaba? cevaplarsanız sevinirim.
Merhaba, ekiplerimizin arama yapması adına kaydınızı ilettim. Tekrar dönüş sağlayacaklar.
Modem arayüzünden hat değerlerinizi paylaşır mısınız mümkünse?