İnternet Hattımda Yurtdışı Servislerinde Sıkıntı Var





Resimlerdende göründüğü gibi internetimde yurttışı serverlarda ping ve hız sorunum var. Yurtiçinde bir sıkıntı yok. Bu neden olabilir ? Destek talebi olusturdum. TürkTelekom ekipleri gönderiliyor. Onlarda hattınızı kontrol ettik sorun yok diyorlar. Yaklaşık 4 gündür böyle. Gece 1:30 gibi düzeliyor bazen. Akşamları yine aynı sorun.

1 Beğeni

Şaka gibi yavaş yavaş düzeliyor yine gece oldu ya. 1 - 1:30 gibi duzene biner. Son 4 gündür böyle.

Oyun oynadığım için ve oyun serverları genelde avrupa da olduğu için oyunlarımı kaç gündür oynayamıyorum.

Ekran görüntüsü 2022-12-25 152920
csgo 104 ms ping,google pingde 70ms paket kaybı da cabası. TurkNet’te kalmanın hiçbir anlamı yok artık.

resim_2022-12-25_201640343

Bu şekilde cevap verilmiş. Kendimi dalga geçilmiş gibi hissediyorum.

Selamlar @wolfzillaa, probleminizin genel arıza/çalışmayla ilişkilendirildiğini görüyorum. Kaydınızı ilgili birime ilettim ve takip ediyorum :handshake:

@alperenatici hocam benim ip havuzumun değiştirilmesini istiyorum adana dan almak istiyorum izmitten almak pingimi çok dalgalı yapıyor network uzmanları bu işe bir el atmasını istiyorum bi de müşteri hizmetleri bu durumun otomatik olduğunu söylüyor.

1 Beğeni

Selam @quadroxxq, özel mesaj üzerinden dönüş sağladım.

Benim hız ve piing değerlerim normale bindi. Teşekkürler fakat yetkili arkdaşlardan bir isteğim var. Destek bölümüne bakan arkadaşları bilgilendirir misiniz lutfen. Ping sorunu diyince direk uzaklık, mesafe, normaldir vb. şeklinde cevap vermesinler. Yazdıgımız sorunumuzu bir okusunlar. Yaklaşık 1000km mesafeli sunucular arasında 30-40 ms ping olur. Bunu artık çoğu kimse biliyor bence. Fazlası varsa sıkıntı var demektir.

Probleminizin çözülmesine sevindim, geri bildiriminizi de ekiplere ileteceğim :handshake: