İnternet hat değerlerim düştü

Merhabalar uzun bir süre internet kesinti olmadan ve hız düşüklüğüne uğramadan maksimum 76Mbps alabiliyorken bugün ise kopmalar ve hat değerlerinin düştüğünü fark ettim. Kayıt oluşturdum kayıtta dönüş yapıldı fakat söylenen şey beni tatmin etmedi bakır kablo olduğu için hat da değişkenlik olabilirmiş. Ne değişti de 7 Mbps birden aşağı düştük bununla kalmayıp Ping +3 arttı ve Jitter 0 iken 2 oldu. Bu konuda ne yapabiliriz yardımcı olur musunuz?
Şuanki hat değerleri:
tttn

Selamlar, bakır altyapıda %30 kayıp olağan kabul edilir. Bu kayıp prime time’da artabilir. Bakır kabloların oksitlenmesi, hava şartları, bölgedeki abone sayısının artması, santraldeki kapasitenin düşmesi ve benzeri etkenler hız kaybınızın temel nedenleri olabilir. Destek kaydı oluşturduğunuzda santralden ankastre kutusuna kadar inceleme gerçekleştirilir ve tespit edilen sorunlar çözüme ulaştırılır. İç tesisat müşteri sorumluluğundadır. Kaybınızı minimuma indirmek için cat6 kablolama ve güçlü bir modem tercih edebilirsiniz.

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.