İnternet gelmeden modemi kurarsam ne olur

TurkNet Geçişim Sağlanmadan Kurulum Yaparsam Ne Olur ?

1 Beğeni

kurulum yapmana dahil dsl kullanici adi ve sifre atilar mi ve basvuru durumunda ne yaziyor

TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinde modem şifre bilgisi yazan yerde birtakım bilgiler var onun üzerinden kurulum yapaacaktım

Peki dsl isigin sabit yaniyor mu yani portun aktif mi?

dsl kablosunu takmadan kurulum yapacaktım bundan mütevellit işığı yanmıyor

tek bağladığım kablo lan kablosu ve güç kablosu

kardesim dsl takinca isigin sabit yaniyomu ve basvurun hangi durumda sözlesmeyi imzaladin mi kurulumu yapsan internetin eyer dsl hatin aktif etiyse telekom internetin aktif olur ve modem ip aldigi an faturan baslar yani internet kurulmus olur TurkNet ve telekom tum isleri haletiyse dsl kablosunu takinca isigi sabitleniyor mu?

kardesim bide eski internetin aktif mi aktifse kurulum yapmani tavsiye etmem

hocam tamamdır kurulum yapmayacağım hattım geldiğinde kurarım.

teşekkür ederim.

1 Beğeni

eski internetin hangi firmaydi ve su an aktif mi

Kurulumu yapmanızda bir sakınca olmaz fakat eski ISS nizin iptali olana kadar internetsiz kalırsınız yani eski ISS nız iptal olana kadar size hizmet sunmaya devam eder.

1 Beğeni

@Hasan_Enes heyecanınınız ve sabırsızlığınızı anlıyorum ama sisteme göre hareket edin :slight_smile: Daha aktif hale gelmedi hizmetiniz… Biraz daha bekleyin :slight_smile:

Modemin kurulumu dediğiniz şey bir Kullanıcı adı ve şifresini girmekten ibaret bir işlem. Bu bilgileri TurkNet size gönderdiyse modeme yazdığınız taktirde DSL bağlantısını aktif ettikleri an interneti kullanmaya başlayabilirsiniz. Kursanız da kurmasanız da bir şey fark etmez yani :joy: :joy: :joy: Modeme kullanıcı adı ve şifre girmekten ibaret bir işlem altı üstü.

2 Beğeni

Öyle diyorsun ama dsl ışığı yanmadan modem kurulum yapmak. İp adresi ataması olmadığı için dsl gelse bile internete girmez. en baştan kurman gerekiyor.
Bunu kaç defa yaşadım.

TurkNet’e geçtikten sonra modemi fabrika ayarlarına döndürüp kurulum yapmanız daha iyi olur. Önceki ISS’nizden kalma DSL bilgileri modeminizde kalıyor. Bizzat şahit oldum bu duruma. :slight_smile:
TurkNet’e hoş geldiniz.
İnternetiniz aktif olduğunda keyifli, hızlı ve sorunsuz kullanımlar dilerim,

1 Beğeni