İnternet Bağlatım Yok

Merhaba Arkadaslar, TurkNet Fiber kullanıyorum fakat altyapı Türk Telekomun. Geçen hafta çarşamba gününden beri internetim yok arızanın tespiti 4 gün tamiri için ise 7 mart’a tarih verdiler. Askı telli fiber kablo çekilmesi gerekiyormuş. Destek kaydı vs. oluşturdum cumartesiden beri yazan veya arayan olmadı. O kadar online çalıştığımı vs. söylesemde bir çözüme kavuşmadı. Başına daha önce böyle bir şey gelen var mı ? Varsa kaç günde oluşturuldu.

Selamlar @irfansagdic, 72660020 numaralı kayıt üzerinden dönüş yapıldığını görüyorum. Ek olarak arandığınızı fakat ulaşılamadığını görüyorum. Sürecin detayı ve çözüm için öngörülen süre kayıt üzerinden paylaşıldı.

Selam @alperenatici , en son aradığınız zaman müsait değildim(tuvaletteydim). Onuda cumartesi günü aradınız zaten tekrar aramak çok mu zor acaba ? Çözüm tarihi 7 Mart diyor fakat o tarihe kadar ben çok mağdur oluyorum işlerimi yürütemiyorum online çalıştığım için bu tarihi daha erkene çekme şansımız yok mudur ?

Sanırım fiber kablo arızası yaşıyorsunuz. Yakınlarda kentsel dönüşüm kapsamında bir yıkım veya havai hatları taşıyan direklerin devrilmesi gibi bir durum oldu ise bu problem oluşabilir. Arıza için Telekom önce planlama sonra bütçe ayrılıp ekip seçimi ile birlikte iş randevusu oluşturulur. Arıza size verilen süreden önce de giderilebilir bu süre içinde maalesef beklemeniz gerekiyor. Umarım kısa sürede problem çözülür :pray: