İnternet bağlantısı yok

Modemin dsl ışığı ve internet ışığı yanmıyor. sabahtandır internete erişemiyorum. Arıza kaydı da bıraktım gelip bakan yok nasıl iş anlamadım parasını ödediğim interneti kullanamıyorum.

Merhabalar @EmreDundar bey, bölgesel alt yapı arızası veya geliştirmesi nedeniyle internet erişim sorunu yaşıyor olabilirsiniz. TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden veya TurkNet Şeffaflık Raporu web sitesi üzerinden alt yapı çalışmalarını kontrol edebilirsiniz veya destek kayıt numaranızı buradan bizimle paylaşırsanız @alperenatici bey süreci arka planda durum hakkında sorgulama yapabilir.

Umuyorum ki sorununuz en kısa sürede düzelir. :pray:

Selamlar @EmreDundar, foruma hoş geldiniz :raising_hand_man: Bölgenizde yerel sağlayıcı kaynaklı arıza mevcut. Arızanın 12.09.2022 tarihinde tamamlanması bekleniyor. Bu tarihe kadar bağlantı sorunları yaşamanız olağandır. Çalışmalar tamamlandığında hizmetinizi sorunsuz şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Ek olarak arıza tamamlandıktan sonra fatura destek kaydı oluşturursanız kullanamadığınız günlerin tutarı faturanıza indirim olarak yansıtılır :handshake:

Hoş geldin EmreDundar.
Kullanamadığınız gün sayısınca faturanıza indirim talep edilmesini rica edin Temsilciye.