İnternet bağlantısı kesildi

24.10.2023 tarihinde 23:00 saatlerinde modemimdeki İnternet ışığı kırmızıya döndü ve internet bağlantım kesildi. O zamandan bu zamana kadar internete erişemedim ve destek kaydında 25.10.2023 09:44 tarihlerinde 36 saat içerisinde tt ekiplerinin bana dönüş yapacağını söylediler. Ben bu yazıyı yazarken yaklaşık olarak 45. saate giriyoruz ama ne bir dönüş ne de bir değişim oldu. İşimi evden ve internet üzerinden yürütüyorum ve bu sebebini bilmediğim kesinti yüzünden 3 gündür işime erişim sağlayamıyorum.
Müşteri no: 34*****

Selamlar @efereka, oluşturulan kayda istinaden konunun hızlı bir şekilde saha ekiplerine aktarıldığını görüyorum. Saha ekipleri ilk incelemede genel kontrol ve ıslah çalışması planladı ve konuyu üst birime taşıdı. En kısa sürede müdahale gerçekleştirilecek.

Hala bir gelişme yok. Türk Telekom’u arıyorum sorun TurkNet’te deniyor. TurkNet’i arıyorum bizim yapabileceğimiz bir şey yok saha ekipleri ilgilenecek diyor. Arada kaldım ve bu yüzden 4 gündür internete erişim sağlayamıyorum. Şaka gibi yıl olacak 2024 ve hala sebepsiz yere bana hiçbir açıklama yapmadan internete bağlanmam engelleniyor. Eğer bu sorun bu şekilde bahanelerle ertelenecek ve çözüme kavuşmayacaksa üyeliğimi iptal etmek istiyorum.

Anladığım kadarıyla müşteri hizmetlerinden cevap alamadığımız gibi buradan da cevap alamıyoruz. Düpedüz sorununuzu çözmeyeceğiz ve sizi oyalamaya devam edeceğiz diyorsunuz. Çok güzel böyle devam :clap:

Tekrar selamlar @efereka, oluşturduğumuz iş emriyle beraber sahada tespit edilen fiziksel sorun çözüme ulaştırıldı. Hizmetiniz aktif, keyifli kullanımlar.