İnternet bağlantım 10 gündür yapılmadı 10 gündür bekliyorum

Sözleşmemi yaptım internet üzerinden 2-6 iş günü içerisinde kurulum yapılacağını söylediler.Müşteri hizmetlerine bağlanmakta problem yaşamıyorum ama müşteri hizmetlerine bağlanmak hiçbir işe yaramıyor.Türk telekom altyapısı kullanıldığı için modemi kurmaya türk telekomdan geleceklerini söylüyorlar.10 gün oldu kanuni süre geçti diyorlar sadece biz türk telekoma talep iletebiliyoruz başka bir yetkimiz yok diyorlar.Müşteri hizmetleri işin özü hiçbir sorunuma çare bulmadı.Şehir merkezinde yaşıyorum köyde ücra bir yerde de değilim ama hala kurulum gerçekleşmedi.

1 Beğeni

Selamlar @Taha2, forum profilinize müşteri numarası bulunmadığından yardımcı olamıyorum. Ekledikten sonra bilgi verirseniz sevinirim.

1 Beğeni

Müşteri olamadık ki numaram olsun.Abonelik numaramı söyleyim 3384488.

Yerel sağlayıcı fiber altyapısı üzerinden hizmet alacağınızı görüyorum. Aktivasyon süreci yerel sağlayıcı ile birlikte yürütülüyor. Yerel sağlayıcı saha ekiplerinin aksiyonları nedeniyle süreç planlanandan uzun sürebiliyor. İptal talebi ilettiğiniz, bu talebe istinaden aranacağınızı görüyorum. Ekipler arayarak bilgi aktaracak.