İnternet bağlantı sorunu - çözülemiyor!

Merhaba. Cuma gününden beri internetim yok. Yardım merkezinden arıza kısmına tıkladığımda sorunun Türk Telekom kaynaklı olduğu ve şu saate kadar düzeltileceği bilgisi var. Ancak o saat geldiğinde 4 saat daha ileri atıyor. Ayrıca sorun Telekom kaynaklı da değil, sitede benden hariç herkesin interneti var. Destek kaydı da açtım ancak nedense saha ekipleri de bir türlü gelemedi. Lütfen yardımcı olacak bir arkadaş varsa bu sorunu halledelim yoksa başka bir operatöre geçmek zorunda kalacağım.

Destek No: 54710070

Merhabalar, bölgenizde yerel sağlayıcı kaynaklı bir altyapı sorun yaşanıyor. Bu çalışmanın 31.07.2022 tarihinde tamamlanacağı bilgisi aktarılmış fakat arızanın devam ettiğini görüyorum. Yerel sağlayıcı kaynaklı arızalar, çalışmanın seyri ve arızanın boyutuna göre maalesef planlanandan uzun sürebiliyor :slightly_frowning_face: Kaydınız üzerinden ekiplerle iletişime geçilip gereken işlem yapılıyor. Hassasiyet gösterildiğine emin olabilirsiniz :handshake:

Ancak oturduğum sitede 104 daire var ve konuştuğum herkesin interneti çalışıyor. Hepsi farklı operatörlerde, ben TurkNet’teyim ve benim internetim yok.

Konuyu detaylarıyla birlikte ekiplere aktardım :raising_hand_man: